ROT-renovering

Inom de närmsta åren ska vi göra en omfattande renovering av många äldre fastigheter, en så kallad ROT-renovering (renovering, om- och tillbyggnad). Renoveringen i vissa områden ligger flera år framåt i tiden, men på denna sida hittar du redan nu svar på många frågor.

Eftersom många av våra områden är byggda för 50-70 år sedan, är det fler fastigheter som har behov av omfattande renoveringar och stambyten i framtiden (inom en tioårsperiod). Vi har påbörjat arbetet med kvarteret Hjorten, och Monopolet är redan färdigt. Framtida kvarter aktuella för ROT-renovering är bland annat:

  • Häradsskrivaren (Prästg. 2, 4, 6, Storg. 1, 3, Fältjägargr. 10-12, Brogr. 11)
  • Brandsprutan (Litsv. 24-26, Biblioteksg. 27, Läroverksgr. 8).

Mer information kommer i god tid innan projekten dras igång.

Har du frågor?

Besök vårt kundforum eller slå oss en signal!

Hittar du inte svar på din fråga här nedan kan du även besöka vårt kundforum. Där kan du både hitta svar och ställa frågor till vår kundservice.

Kontakt:

Petra Åsell, ombyggnadssamordnare, Östersundshem

Gunilla Nilsson, hyresgästkoordinator, Östersundshem

Maria Bergsten, hyresgästkoordinator, Östersundshem

Tel 063-14 04 30. Svarar vi inte kan du lämna ett meddelande på telefonsvararen, så ringer vi upp. Du kan även skicka mejl till rot@ostersundshem.se.

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Kundservice

Problem med hyresavisering via Kivra

Det har uppstått ett fel i hyresaviseringen för nästa månad och du som får fakturor från oss via Kivra har inte fått någon avi för februari.

Läs mer

Östersundshem

Byggstart för kvarteret Hjorten skjuts fram

Östersundshems styrelse har beslutat att på grund av det osäkra ekonomiska läget i världen skjuta på byggstart för renoveringen av Hjorten.

Läs mer

Sök ledigt

Felanmälan

Renovering

Kundservice