Att flytta in

Här hittar du information om när du får flytta in, var du hämtar nycklar och annat som kan vara bra att tänka på när du flyttar in i din studentbostad.

Inflyttning och nycklar

På grund av Covid-19 tar vi endast emot bokade besök i vår reception. Så för att kunna hämta nycklar till din studentbostad måste du ha bokat ditt besök i förväg. För tidsbokning kontakta Kundservice, telefon 063-14 04 00 eller mejla info@ostersundshem.se

Du är välkommen att flytta in efter kl 12.00 på inflyttningsdagen. Om inflyttningsdagen är en lördag, söndag eller annan helgdag är nästkommande vardag inflyttningsdag. Nycklar hämtar du under våra öppettider. Om du inte har möjlighet att hämta nycklarna under kontorstid kan du skicka en kompis eller annat ombud som kan kvittera ut nycklar till dig. Viktigt är då att ditt kontrakt är påskrivet och att du fyller i en fullmakt, samt att ombudet kan legitimera sig då de kvitterar ut nyckeln till dig.

Anmäla flytt till Skatteverket

Du som flyttar för att studera vid universitet eller högskola ska vara folkbokförd på din studieort. Anmäla flytta som student hos Skatteverket.

Hemförsäkring

Vi rekommenderar att du tecknar en hemförsäkring. Det kan visa sig vara en mycket bra investering. Du ansvarar ensam för ditt bohag. Vi har en fastighetsförsäkring för sådant som rör fastigheten i stort, men när det gäller skador inne i bostaden och i förrådet är det oftast du som hyresgäst som är ersättningsskyldig.

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Sök ledigt

Felanmälan

Min bostad

Kundservice