Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Jobba hos oss

De flesta som arbetar hos oss jobbar med kundservice och förvaltning av fastigheter, men vi har även tjänster inom exempelvis ekonomi, hållbarhet, it och kommunikation. På denna sida lägger vi ut lediga tjänster hos oss.

Vi söker en förvaltningssamordnare 

Om tjänsten: Som förvaltningssamordnare förväntas att man bidrar till att koordinera och vidareutveckla bolagets förvaltningsavdelning. Med det menas ett ansvar över att den dagliga verksamheten avseende tillsyn och skötsel, ronderingar och lägenhetsreparationer samt uppgifter kopplade till dessa bedrivs på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. I tjänsten ingår även att identifiera och ta fram egna förslag till förbättringsområden samt fungera som ett stöd till verksamheten.

Inom ditt ansvarsområde ingår bland annat daglig styrning samt arbetsledning av tekniker, beställningar av varor och tjänster samt kontrollattest och kvalitetssäkring av leverantörsfakturor. Därutöver förväntas att man hanterar viss kontakt med hyresgäster och leverantörer samt andra för verksamheten nödvändiga uppgifter.

Sista ansökningsdag är 20 juni.

Läs mer om tjänsten och sök!

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Sök ledigt

Felanmälan

Min bostad

Kundservice