Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Jobba hos oss

De flesta som arbetar hos oss jobbar med kundservice och förvaltning av fastigheter, men vi har även tjänster inom exempelvis ekonomi, hållbarhet, it och kommunikation. På denna sida lägger vi ut lediga tjänster hos oss.

Vi söker en förvaltare!

När en av våra förvaltare nu väljer att gå i pension behöver vi hitta hans ersättare.

Arbetsbeskrivning

Som förvaltare är du underställd förvaltningschefen och har två förvaltare som linjekollegor. Du har du det övergripande operativa och strategiska ansvaret för ett av bolagets tre förvaltningsområden. Du är involverad i det mesta som berör fastigheterna, vilket kan innefatta allt från att vara projektledare för underhållsprojekt, ha en aktiv roll i olika upphandlingar till kund- och entreprenörkontakter av olika slag. Tillsammans med kollegorna arbetar du kontinuerligt med att vidareutveckla fastighetsbeståndet såväl som bolagets förvaltningsavdelning. I rollen ingår personalansvar för områdets fem fastighetstekniker samt budgetansvar över aktuellt förvaltningsområde.

Vem är du?

Du har en relevant eftergymnasial utbildning ex. från KY/YH, alternativt motsvarande erfarenhet från tidigare anställningar som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från en roll som förvaltare eller motsvarande befattning inom fastighetsbranschen.

Du har goda kunskaper inom hyresjuridik, upphandling inkl. LOU och är van att hantera fastighetssystem, till exempel Xpand, Vitec eller Momentum. Vidare har du dokumenterad erfarenhet av personalansvar, mycket god svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska, i tal och skrift. Van användare av Office-paketet. B- körkort behövs i tjänsten.

Meriterande är att du kan uppvisa intyg på att du är diplomerad fastighetsförvaltare.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, där vi söker dig som är ansvarstagande med ett affärsmässigt tänk. Du är lyhörd, samarbetsvillig och strukturerad.

Läs mer och sök tjänsten hos Jefferson Wells

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Sök ledigt

Felanmälan

Min bostad

Kundservice