Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Jobba hos oss

De flesta som arbetar hos oss jobbar med kundservice och förvaltning av fastigheter, men vi har även tjänster inom exempelvis ekonomi, hållbarhet, it och kommunikation. På denna sida lägger vi ut lediga tjänster hos oss.

Vi söker drifttekniker

Som drifttekniker hos Östersundshem AB är du ansvarig för ett specifikt antal fastigheter och dess driftsystem inom Östersundshems bestånd, vilket bland annat innefattar tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll och mindre reparationer. Mediauppföljning och driftoptimering tillhör också arbetsuppgifterna, vilket gör dig till en viktig kugge i vårt hållbarhetsarbete.

Sista ansökningsdag är 13 december. 

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker

Vi söker fastighetstekniker 

Som fastighetstekniker hos Östersundshem AB, kommer du att självständigt utföra tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll och mindre reparationer inom Östersundshems bestånd. Förebyggande arbete för att förhindra att akuta fel uppstår är även det en viktig uppgift i rollen som fastighetstekniker. Vidare ingår att tillse att bland annat yttre skötsel, städning av trapphus och gemensamma utrymmen utförs med rätt kvalitet och rapportera eventuella brister till ansvarig. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Sista ansökningsdag är 13 december. 

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker

 

 

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Sök ledigt

Felanmälan

Min bostad

Kundservice