Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Jobba hos oss

De flesta som arbetar hos oss jobbar med kundservice och förvaltning av fastigheter, men vi har även tjänster inom exempelvis ekonomi, hållbarhet, it och kommunikation. På denna sida lägger vi ut lediga tjänster hos oss.

Vi söker affärsinriktad Ekonomichef

Som vår ekonomichef får du en nyckelroll i företaget, där du förväntas bidra till både lönsamhet och tillväxt. Du rapporterar till vd och ingår i Östersundshems ledningsgrupp. Med din expertis och erfarenhet förväntas du vara ett bollplank till vd och övriga i ledningsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet inom ekonomiavdelningen, som idag består av sju kompetenta medarbetare. Som ekonomichef ansvarar du över företagets sedvanliga budgetarbete samt framtagande av tertial- och årsbokslut. Du är rådgivande i moms- och skattefrågor.

Kvalifikationer och erfarenhet

För att lyckas i rollen ser vi att du har högskoleutbildning inom relevant område, minst fem till tio års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete samt att du tidigare arbetat som ekonomichef med arbetsledaransvar, gärna inom fastighetsbranschen. Du bör också ha drivit förändringsarbete, såväl strategiskt som verksamhetsinriktat. Erfarenhet av redovisning enligt K3- regelverket samt grundläggande kunskaper i fastighetsvärdering är också ett krav. Det är meriterande om du tidigare arbetat i ledningsgrupp och styrelse.

Sista ansökningsdag är 16 augusti 2020.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Sök ledigt

Felanmälan

Min bostad

Kundservice