Trygghetsboendet Stallmästaren

På Remonthagen har vi byggt ett aktivt och social boende för dig som är 65+. Trygghetsboendet Stallmästaren erbjuder 72 lägenheter, med trygghetsvärd och gemensamhetsytor.

Antal bostäder: 72 lägenheter

Adress: Ryttarvägen 67-69 och 73-75 

Inflyttning: Från september 2019

Geografisk läge: Mellan Körfältet och Solliden. Se området på karta. 

Lägenheterna är fördelade på två låga parhus, om vardera fyra våningar. Här finns det gott om sociala ytor; bland annat gemensamt kök, bastu och boulebanor. På Stallmästaren finns även fyra övernattningslägenheter som familj och vänner kan nyttja när de kommer på besök.

Två hyresfria månader 

På grund av Covid-19 har vi förlängt vårt erbjudande om hyresfria månader och det gäller under hela 2021. Det är dina två första boendemånader som blir hyresfria.

Aktivt och socialt

Du bor i din lägenhet precis som i ett vanligt hyreshus. Bonusen är att det finns gemensamma ytor och möjlighet till aktiviteter och gemenskap tillsammans med dina grannar.

Trivselvärdar

Dagligen finns Stallmästarens trivselvärdar på plats. De kan stödja hyresgästerna i olika frågor, men arrangerar även frivilliga, gemensamma måltider och evenemang - till exempel bussutflykter, fika, ost- och vinprovningar, musikunderhållning och spännande föreläsningar. Aktiviteterna planeras utifrån de boendes önskemål 

Hur söker jag lägenhet?

Först behöver du registrera dig i vår bostadskö. Är du redan registrerad kan du söka direkt på bostadstorget.

Exempelbild av lägenhet med 2 rum och kök. Obs! Utsikten blir lägre än på bilden.

Exempelbild av lägenhet med 2 rum och kök. Obs! Utsikten blir lägre än på bilden.

Exempelbild av lägenhet med 1 rum och kök samt sovalkov.

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Sök ledigt

Felanmälan

Min bostad

Kundservice