Hyresfria månader, tre olika erbjudanden

hyresrabatt.jpg

Just nu erbjuder vi två månaders hyresfritt boende när du flyttar in i något av våra nedanstående objekt.

Obs! Om inte lägenheterna syns bland lediga hyresrätter betyder det att första sökperioden gått ut. Om ingen hyresgäst sökt lägenheterna och godkänts för att skriva avtal kommer vi snart att publicera dem igen. Håll utkik!

Etagelägenhet på 14:e våningen i Fagerskrapan 

Fagerskrapan
Fem rum och kök (hela 134 m²) med Östersunds bästa utsikt, högst upp i Fagerskrapan. Byggår 2014. Etagelägenhet i två våningar och med två balkonger. Här bor du med fjällutsikt och fantastisk vy över staden. Två av dessa likadana lägenheter finns nu lediga, båda med hyresrabatt. Bör ses på plats!

Se lediga lägenheter på bostadstorget

Nybyggt och naturskönt i centrala Lit

Litshöjden
Moderna hyresrätter i det genomtänkta BoKlok-konceptet från IKEA. Klimatanpassade lägenheter i ett lugnt område i centrala Lit. Välj mellan balkong eller uteplats. Alla lediga lägenheter i detta kvarter omfattas av rabatten. Här kan du läsa mer om kvarteret Litshöjden.

Se lediga lägenheter på bostadstorget

Trygghet och gemenskap för dig 65+

Trygghetsboendet Stallmästaren
I Östersund är Stallmästaren vårt senaste trygghetsboende för dig 65+. Du bor i en egen lägenhet precis som i ett vanligt hyreshus. Bonusen är att det finns gemensamma ytor och möjlighet till aktiviteter och gemenskap tillsammans med dina grannar. Trivselvärdar finns dagligen på plats för att stödja hyresgästerna i olika frågor, men arrangerar även frivilliga, gemensamma måltider och evenemang. Alla lediga lägenheter i Stallmästaren omfattas av rabatten. Här kan du läsa mer om trygghetsboendet Stallmästaren.

Se lediga lägenheter på bostadstorget

 

Hur får jag rabatten?

Erbjudandet innehåller inte dolda avgifter eller förlängd uppsägningstid. Övriga månader betalar du samma hyra som vanligt. Erbjudandet kan inte nyttjas av hyresgäster som redan bor i huset/kvarteret. Erbjudandet gäller tills lägenheterna är uthyrda.

Kontakta gärna vår kundservice om du har frågor, tel 063-14 04 00 eller info@ostersundshem.se 

Tillbaka