Dags för årets hyresgästundersökning

ima213450.jpg

Vi har som målsättning att du som bor hos oss ska trivas med ditt hem och oss som hyresvärd. Därför gör vi varje år en hyresgästundersökning för att ta reda på vad du tycker om oss.

Enkäten är en möjlighet för dig som hyresgäst att tycka till om oss som hyresvärd, ditt boende och bostadsområde. Dina åsikter är viktiga för oss och används som underlag för att förbättra vår verksamhet.

Skickas ut via mejl - svarsperiod 15/4-5/5

Vi hoppas att du vill besvara undersökningen som skickas ut måndag 15 april via mejl, den tar cirka 5-10 minuter att svara på och sista svarsdag är 5 maj.

Dina svar är helt anonyma, och du som fullföljer enkäten kan du vinna biobiljetter eller honung från våra egna bin.

Vilka får undersökningen

  • Undersökningen skickas endast till en person i hushållet, den som står som först på avtalet.
  • Har du inte fått undersökningen? Då kan det bero på att den hamnat i din skräppost, kolla där om du inte fått den. Det kan även bero på att vi saknar din mejladress eller att du inte har rätt mejladress registrerad på mina sidor. Kontrollera gärna dina uppgifter på mina sidor så du inte missar framtida undersökningar och information.
  • Har du fått undersökningen fast du inte bor hos oss? Då kan det bero på att din mejladress är registrerad som kontaktuppgift till en anhörig som bor hos oss.
  • Undersökningen skickas inte till dig som bor i en studentbostad. Ni får istället en separat undersökning senare i år. 

 

Tillbaka