Endast bokade besök och akuta felanmälningar

scandinav_dq8c.jpg

För att förhindra smittspridning av coronaviruset covid-19 måste du boka en tid för att besöka oss. Kontakta kundservice på tel. 063-14 04 00 eller info@ostersundshem.se för att bestämma en dag och klockslag. Vi tar inte emot besök som inte har bokats i förväg!

Boka besök och hitta info på hemsidan

På vår hemsida och ”Mina sidor” kan du hitta mycket information och även hantera dina ärenden. Vår kundservice kan också hjälpa dig via telefon och mejl. Om ditt ärende inte går att lösa digitalt eller via telefon – kontakta kundservice på tel 063-14 04 00 eller info@ostersundshem.se för att boka in en tid då du kan besöka oss.

Om du ska flytta in behöver du boka tid för att kvittera nycklar till din lägenhet då kan du även använda dig av vår digitala tidsbokning.

Endast akuta felamälningar

Tills vidare åtgärdar vi endast akuta felanmälningar. Detta för att skydda både våra tekniker och dig som hyresgäst från onödig exponering. En akut felanmälan är fel som kan innebära fara för fastighet eller människor, exempelvis en vattenläcka.

In- och utflyttning

Endast bokade besök gäller även dig som ska flytta in och ut. Om du ska lämna nycklar kan du göra det direkt i brevlådan utanför vår entrédörr till Bobutiken.

Östersundshem följer kommunens riktlinjer för att förhindra smittspridning av covid-19, samt nationella riktlinjer.

Här hittar du information från 1177 och Folkhälsomyndigheten:

1177:s information om Coronaviruset

Folkhälsomyndighetens hemsida

Tillbaka