Visa undermeny

Tallåsen – hyresrätter

Tallåsen i vinterskrud

Nu kan du söka lägenhet i det första huset på Tallåsen!

Första huset ligger längst till vänster i bilden ovan (främst i översiktsbilden längre ned) och kommer att vara tillgängligt för inflyttning i juli. Det har exakt samma typer av lägenheter och standard som de nybyggda husen i vårt område på Remonthagen.

Så här ansöker du om en lägenhet på Tallåsen
Först behöver du registrera dig i vår bostadskö. Är du redan registrerad kan du söka efter lediga lägenheter och anmäla intresse till dem genom att besöka vårt bostadstorg!

Syns inga lägenheter lediga på bostadstorget har anmälningsperioden passerat och de är nu antingen under behandling, eller redan uthyrda. När vi gått igenom alla ansökningar lägger vi ut de lägenheter som fortfarande är lediga. Håll utkik!

Visning av lägenheterna?
I dagsläget har vi ingen visning inplanerad, då byggnaderna fortfarande är under konstruktion.

På Tallåsen får du en storslagen utsikt över både sjö och fjäll. Här planerar vi att bygga ca 400 nya hem – både bostads- och hyresrätter. Här har du nära till allt – såväl service och skolor som sportaktiviteter.

Första inflytt för hyresrätterna är sommaren 2017. Inledningsvis byggs 97 hyresrätter i tre punkthus. Här kan du njuta av att bo centralt men ändå ha en utsikt som överträffar det mesta. Om du väljer ett hem på Tallåsen ligger både Frösön och fjällen för dina fötter.

Från Tallåsen når du centrum på ett par minuter, Jamtli ligger ett stenkast bort – liksom ICA Maxi, arenorna och Östersunds skidstadion. Standarden på lägenheterna blir hög, med hållbara, sunda materialval och hårda miljökrav avseende både inre- och yttre byggmaterial. Punkthusen blir Svanen-märkta, vilket bland annat innebär radonsäkring och god ventilation.

Mer information

Bostadsväljaren, med exakta hyror och rumsmått, kommer inom kort!

Informationsbroschyr om Tallåsen (PDF 15 mb, version 2017-03-14)

För mer information, anmäl dig gärna till Östersundshems nyhetsbrev om nyproduktion

Fakta

Områdets namn
Tallåsen

Geografiskt läge
Mellan Jägarvallen och Litsvägen (I5:s gamla motorområde)

Antal bostäder
Totalt ca 355 bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter

Typ av bostäder
Punkthus och låghus

Byggstart
Våren 2016

Hyresnivå
Hyror från ca 5400-9770 kr/mån beroende på lägenhetens storlek och läge i huset.

Planerad första inflytt
Hyresrätter:
Juli 2017
September 2017
Oktober 2017

Övrigt
Värme ingår. Individuell debitering av varm- och kallvatten. El ingår ej. Golvvärmen i hall och badrum är elburen och förbrukning debiteras på hyresgästens elabonnemang. Golvvärmen kan slås av, stödvärme finns dock i badrummet. Fiberbredband är indraget men ingår ej i hyran.

Fler bilder

Tallåsen - Husen
Översikt av Tallåsen. De skuggade husen nederst i bild är planerade bostäder som ev. kommer någon gång under 2018-2019.

Tallåsen - Innergård
Innergården

Tallåsen - Lekplats
Mellan husen finns en lekplats med klätterlek, gungor, rutschkana med mera.

Tallåsen - Lekplats
Gott om ytor för lek eller en picnic i gräset.

Tallåsen - Hus 1 - Vardagsrum i 3 rum och kök
Hus 1, våning 8 – Vardagsrum i en lägenhet med 3 rum och kök. Utsikten från balkongen är storslagen, här bor du högt över Östersund och ser både staden, Frösön, Storsjöflaket och fjäll.

Tallåsen - Hus 1 - Köksdel i 3 rum och kök
Hus 1, våning 8 – Köksdel i 3 rum och kök. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare ingår i alla lägenheter, oavsett storlek.

Tallåsen - Hus 1 - Vardagsrum i 2 rum och kök
Hus 1, våning 8 – Vardagsrum och kök i en lägenhet med 2 rum och kök. Även här bjuder utsikten på en fantastisk vy över antingen staden eller Storsjön.

Med reservation för ändringar.