Visa undermeny

Fjällblicken 2 – bostadsrätter

Bostadsrätterna på Tallåsen

Bostadsrätterna på Tallåsen är något utöver det vanliga. Här skapar Östersundshem ett boende för dig som vill kombinera närhet till staden, med en stark känsla av fjäll och natur. Utsikten är unik i sitt slag – med Frösön och Oviksfjällen som ett levande panorama. Omgivningarna bjuder på direktaccess till såväl skidspår och idrottsarenor, som mataffärer och kultur. Här kan du leva bekvämt – i en lägenhet där standarden är hög från början. Välkommen till Fjällblicken 2!

Lägenheterna och området

Bostadsrättsföreningen på Tallåsen består av 24 bostadsrätter, och fastigheten är ritad av arkitekt Lennart Köpsén. Här har vi valt att utgå från ett högt grundläge – vilket innebär att lägenheterna är utrustade med såväl enstavsparkett i ek som stenskiva i köket. Köket är från Marbodal, liksom skåp i badrum och tvättstuga. Badrummet är helkaklat och klinkrat i vita och grå toner, och för att öka känslan av kontinuitet ligger samma, högkvalitativa granitklinker i hallen. Givetvis finns både tvätt- och diskmaskin som standard, liksom induktionshäll och golvvärme. De flesta tvåor och treor kan dessutom enkelt uppgraderas med ett extra rum, mot ett tillägg. Alla bostäder har stora terrasser, samt spännande fönstersättningar med gott om ljusinsläpp.

Området uppförs i ett unikt stadsläge, alldeles ovanför Jägarvallen. Här finns post, förskola, gymnasium och all tänkbar service. Du har dessutom tillgång till en elbilspool, som drivs av vår egen solel. Här sparar du både tid och pengar eftersom det finns möjlighet att leva bekvämt utan bil.

Fjällblicken 2 byggs med samma hållbarhetstanke som alla våra andra, nyproducerade hus. Det innebär bland annat radonsäkring, låg energiförbrukning samt sunda materialval med låga emissioner.

Fastigheten har ett starkt arkitektoniskt uttryck med utskjutande delar i träpanel, och vinklade panoramafönster flankerade av stora terrasser med glasräcken. På bottenvåningen är terrasserna mycket generösa – vissa av dem är ända upp till 53 m². Här kan du njuta av årstidernas växlingar och skapa en egen, grönskande oas. Vissa yttre takytor har även trevliga, grönskande sedumtak.

Väl inne i lägenheten möts du av en ljus och rymlig hall. Vardagsrum och kök har direktkontakt med den rymliga terrassen, och många av lägenheterna har stora walk-in-closets. Magnifika fönster bidrar till att du upplever naturen långt inne i lägenheten.

Kommunikationerna till och från Tallåsen är utmärkta, E14 går förbi lagom nära, men utan att störa. Flera bussar passerar utanför området, dessutom är gång- och cykelvägnätet väl utbyggt in mot centrum och till andra delar av staden.

I området byggs även en förskola, samt flera lägre hyreshus. Våra planerade bostadshus placeras bakom Fjällblicken, eller bredvid.

Läs mer i vår broschyr om Fjällblicken 2 (uppdaterad 2018-02-12)

Planlösningar för Fjällblicken 2 (uppdaterad 2018-02-12)

Prislista för Fjällblicken 2 (uppdaterad 2018-02-12)

Köp din bostadsrätt hos Svensk Fastighetsförmedling »

Svensk Fastighetsförmedling

Fakta

Antal
24 lägenheter, från 2-5 rum och kök.

Höjd
Fem våningar, varav garage- och förrådsplan i källaren.

Utformning
73-108 kvm. Generösa planlösningar med god materialkvalitet.

Säljstart
Februari 2018.

Första inflytt
Våren/sommaren 2019.

Pris och avgift
2 220 000 – 4 104 000 kr.

Hur långt är det till …

Centrum
Gångavstånd, ca 12 min.
Buss nr 8 eller 14.

ICA Maxi
Gångavstånd, ca 7 minuter.
Buss nr 8.

Jamtli
Gångavstånd, 9 min.
Buss nr 8 eller 14.

Östersund Arena
Gångavstånd, ca 8 min.
Buss nr 8.

Gymnasium, förskolor
Gångavstånd, ca 2-7 min.

Östersunds sjukhus
Gångavstånd, ca 10 min.
Buss nr 8 eller 14.

Fler bilder

Vardagsrum
Kök och vardagsrum.

Sovrum width=
Sovrum.

Kök och vardagsrum.
Kök och vardagsrum.


Kök.

Fjällblicken 2
På den rymliga balkongen njuter du av solsken och den storslagna utsikten mot Frösön och Storsjön. Här ser man definitivt längre än till närmsta granne. Istället för att klippa gräs kan du sitta på terrassen och insupa årstidsväxlingarna. Alla lägenheter har utmärkta lägen, en del med vidsträckt utsikt långt ut över Storsjöbygden.

Med reservation för ändringar.