Visa undermeny

Nyckelhantering

Från och med måndagen den 24 februari ansvarar Gärdin & Persson (GP) för Östersundshems nyckelutlämning avseende fastighetsnycklar och huvudnycklar. Detta innebär att du som entreprenör åker upp till GP när du ska kvittera ut en nyckel, istället för Östersundshems kontor. Syftet med flytten är främst att underlätta för er entreprenörer – då GP erbjuder öppettider mellan 06.30 och 17.00.

Vad behövs för att kunna kvittera ut en nyckel?

  • Arbetsorder/felanmälan – Ni behöver ha med er ett aktuellt AO/FE-nummer. GP loggar då in i vårt fastighetssystem för att bekräfta detta.
  • Legitimation/ID06
  • Registrerad i systemet – Att ni finns med på den uppdaterade listan från respektive bolag gällande vilka som har rätt att hämta ut nycklar (blanketten hittar ni nedan). Denna lista har firmatecknare/ansvarig chef för respektive bolag ansvar för att uppdatera vid eventuella personalförändringar. Denna lista SKA fyllas i och mejlas in till nycklar@ostersundshem.se alternativt lämnas in i nyckelutlämningen innan den 21 februari. Annars kan ert företag ej kvittera ut några nycklar från den 24 februari.

Blankett och mer information:
Information om ny rutin för nyckelhantering

Blankett – Fullmakt nyckelkvittering