Visa undermeny

Jobba hos oss

Östersundshem är ett kommunalägt bostadsbolag med ungefär 3 800 lägenheter och 420 lokaler/förråd. Med visionärt byggande medverkar Östersundshem till att förverkliga kommunens tillväxtmål. Koncernen omsätter ungefär 360 miljoner kronor och har ett 60-tal anställda. Vi bygger för framtidens Östersund, och hela 1650 nya hem kan uppföras fram till år 2025. Östersundshem bygger samhällsviktiga hyresrätter, samt bostads- och äganderätter. Vi har byggbar mark i centrala Östersund, i lägen som saknar motstycke i många andra svenska städer.

Redovisningschef

Vi erbjuder en mycket bred roll med helhetsansvar för redovisning och bokföring i samtliga processer; bokföring, projektredovisning, framtagande av period- och årsbokslut samt koncernredovisning. Även budgetarbete och uppföljning av resultat mot budgetbokslut, prognoser och analyser av dessa, ingår i arbetsuppgifterna.

Rollen medför personalansvar för, idag, två ekonomer och två ekonomiassistenter.

Redovisningssektionen är under utveckling – du kommer därför att ha en nyckelroll för att bidra med olika typer av strategier som leder till förbättringar.
Sammanfattningsvis är detta en spännande roll för dig som brinner för utvecklings- och förbättringsarbete och vill arbeta brett med arbetsuppgifter på alla nivåer.

Läs mer och ansök om tjänsten här


Verksamhetsutvecklare

2017 bestämde sig Östersundshem för att hyra den gamla biografen Saga i Östersund, centralt belägen på Prästgatan. Här ska det nu startas en banbrytande verksamhet under namnet Verket! Till den verksamheten söker vi nu en modig person – med människan i fokus.

Vi söker nu en verksamhetsutvecklare som kan ansvara för att denna vision blir verklighet.Verksamhetsutvecklaren kommer att konceptutveckla, planera och marknadsföra Verket, även arbetsleda anställda och praktikanter. I tjänsten ingår allt från verksamhetsplanering, konceptutveckling, budget/resultatansvar, marknadsföring, personal- & handledaransvar samt att ombesörja den löpande driften av lokalen och verksamheten. Utöver detta har verksamhetsutvecklaren en viktig uppgift i att bygga nya och långvariga relationer med en bredd av företag som på olika sätt kan involveras i Verket.

Läs mer och ansök om tjänsten här