Visa undermeny

Jobba hos oss

Östersundshem är ett kommunalägt bostadsbolag med ungefär 3 800 lägenheter och 420 lokaler/förråd. Med visionärt byggande medverkar Östersundshem till att förverkliga kommunens tillväxtmål. Koncernen omsätter ungefär 360 miljoner kronor och har ett 60-tal anställda. Vi bygger för framtidens Östersund, och hela 1650 nya hem kan uppföras fram till år 2025. Östersundshem bygger samhällsviktiga hyresrätter, samt bostads- och äganderätter. Vi har byggbar mark i centrala Östersund, i lägen som saknar motstycke i många andra svenska städer.

Redovisningschef

Vi erbjuder en mycket bred roll med helhetsansvar för redovisning och bokföring i samtliga processer; bokföring, projektredovisning, framtagande av period- och årsbokslut samt koncernredovisning. Även budgetarbete och uppföljning av resultat mot budgetbokslut, prognoser och analyser av dessa, ingår i arbetsuppgifterna.

I rollen som redovisningschef har du personalansvar för idag två ekonomer och två ekonomiassistenter. Du ingår i staben och rapporterar till vd och vice vd/stabschef.
Redovisningssektionen är under utveckling, du kommer därför att ha en nyckelroll för att bidra med olika typer av strategier som leder till förbättringar. Detta är en spännande roll för dig som vill arbeta brett med arbetsuppgifter på alla nivåer och som brinner för utvecklings- och förbättringsarbete.

Läs mer och ansök om tjänsten här