Visa undermeny

Jobba hos oss

Östersundshem är ett kommunalägt bostadsbolag med 3 829 lägenheter och 420 lokaler/förråd. Med visionärt byggande medverkar Östersundshem till att förverkliga kommunens tillväxtmål. Koncernen omsätte 276 miljoner kronor under 2017, och har ett 70-tal anställda. Vi bygger för framtidens Östersund, och hela 1650 nya hem kan uppföras fram till år 2025. Östersundshem bygger samhällsviktiga hyresrätter, samt bostads- och äganderätter. Vi har byggbar mark i centrala Östersund, i lägen som saknar motstycke i många andra svenska städer.

Östersundshem söker nu en verkställande direktör

Vår nya VD skall på ett aktivt sätt vara involverad i och utveckla bolaget – därför söker vi nu en driven och erfaren ledare med väl dokumenterade ledaregenskaper, och mycket goda kunskaper inom fastighetsbranschen. Det är mycket meriterande om du besitter kunskaper inom fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling samt är väl förtrogen med projektplanering och avtalsförhandlingar. Den vi söker har en relevant akademisk utbildning som svarar upp mot de krav och kunskaper denna tjänst behöver, eller att du har förvärvat kunskaper i motsvarande grad som gör att du är intressant för tjänsten. Du kommunicerar svenska språket flytande i tal och skrift. Du rapporterar till bolagets styrelse och du kommer att ha ett nära samarbete med bolagets ledningsgrupp och styrelsens ordförande.

Som ledare är du närvarande med ett kommunikativt förhållningssätt till dina medarbetare och externa intressenter. Du är en strategisk person som är affärsmässig och resultatorienterad – samt en möjliggörare som bygger långsiktiga relationer.

Den person som verkar som VD för Östersundshem är en central person i kommunen och det är viktigt att du kan skapa en lokal förankring genom att bo och verka i närområdet. Vi är medvetna om att det finns mycket kompetens på pendlingsavstånd, men i denna rekrytering arbetar vi aktivt  för att hitta dig som väljer att bo och verka i Östersunds kommun.

Östersundshem har i denna rekrytering valt att
samarbeta med OnePartnerGroup.
Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se
Vid frågor kontakta Michael Schilling 073-023 91 05.
Sista ansökningsdag är 15 juni.