Visa undermeny

Elbilspool

Nissan Leaf Acenta

Dela elbil; enkelt, prisvärt och miljövänligt.

Behöver du bara bil ibland? Eller en extra vid vissa tillfällen? På Remonthagen och Tallåsen har vi skapat Norrlands första elbilspool för att fler ska kunna köra bil med gott samvete.

Elbilspoolen har många fördelar – du kör miljövänligt och slipper lägga pengar på försäkringar och service. När resan är över och du laddar bilen på Remonthagen eller Tallåsen slipper du dessutom extra kostnader för drivmedel – elbilen laddas då kostnadsfritt med vår egenproducerade solel. I strävan efter ett hållbart samhälle ger en elbilspool privatpersoner och företag möjlighet att köra klimatsmart på ett bekymmersfritt sätt. Alla är välkomna att gå med, även du som bara är i Östersund på besök. Blir medlem idag!

Bilpoolen är ett samarbete mellan Östersundshem och Move About. Du ansluter dig och bokar din elbil via www.moveabout.se

Med reservation för ändringar.

Info och prislista

I nuläget finns två elbilar av Märket Nissan Leaf på Remonthagen, och två på Tallåsen. Du kan köra ungefär 20 mil på en laddning. Till våren kompletteras bilpoolen med två Tesla Model 3.

Kvällstid (kl 17-23) 59 kr/tim
Dagtid (kl 6-17) 99 kr/tim

Helger dagtid (kl 6-17) 99 kr/tim
Helger kvällstid (kl 17-23) 59 kr/tim
Hel helg (fre kl 17 till sön kl 23) 499 kr

Abonnemangsavgift för boende hos Östersundshem är 99 kr/mån. Övriga betalar 129 kr/mån.
Inga övriga kostnader tillkommer!

Vi bjuder på abonnemangsavgiften de första tre månaderna. Uppge kampanjkod ”Östersundshemsbo”