Visa undermeny

TV, bredband och telefoni

Med vårt kommunikationsnät kan du välja fritt bland många leverantörer, erbjudanden och tjänster – till priser som verkligen tål att jämföras. Nätet ger dig tillgång till hastigheter upp till 100/100 Mbit/s. Eftersom bindningstiderna är korta kan du enkelt byta leverantör om du inte blir nöjd.

Qmarket har bytt namn till Zmarket
Qmarket har nu bytt namn till Zmarket, men precis som tidigare kan du som hyresgäst enkelt välja bland alla de leverantörer och tjänster som erbjuds.
Gå in på ostersundshem.zmarket.se för att jämföra, välja och beställa bland mer än 50 olika tjänster från leverantörer inom bredband, tv och telefoni.

Gör så här:
1. Gå in på ostersundshem.zmarket.se och logga in med din adress
2. Jämför de olika tjänster och leverantörer du är intresserad av.
3. Välj och beställ den tjänst du vill ha direkt på sajten. Snabbt och enkelt.
4. Ring Bredbandsrådgivaren 010-130 79 79 om du behöver hjälp att komma igång eller välja leverantör.

Kom igång snabbt och enkelt med internet via fibernätet i ditt hem (Pdf).

Kabel-tv

I de flesta av våra lägenheter ingår ett grundutbud av tv-kanaler via vårt kabel-tv-nät och det är Sappa som är tjänsteleverantör. Har du exempelvis dålig bild, ta kontakt med Sappa om det gäller det analoga grundutbudet ring 0774-44 47 44. Samma telefonnummer gäller om du även har digital-TV från Sappa. Sappas hemsida.

I Fåker, Tandsbyn, Lit och Häggenås samt kv Rosmarinen i nedre Torvalla finns ingen kabel-tv, utan ett grundutbud av tv-kanaler via digitaltv i kommunikationsnätet ingår i hyran. För att beställa fler kanaler gå in på ostersundshem.zmarket.se.

Här kan du se vilka analoga kanaler som ingår i vårt grundutbud (PDF).