Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2020-03-30

Endast bokade besök och akuta felanmälningar

För att förhindra smittspridning av coronaviruset covid-19 tar vi endast emot förbokade besök i vår Bobutik. Kontakta kundservice på tel. 063-14 04 00 eller mejl: info@ostersundshem.se, för att boka tid. Boka besök och hitta info på hemsidan På vår hemsida och ”Mina sidor” kan du hitta mycket information och även hantera dina ärenden. Vår kundservice [...]

2020-03-24

Om du får problem att betala hyran relaterat till Corona

Många förändringar sker nu till följd av Corona, inte minst på arbetsmarknaden. Om du får problem att betala hyran pga detta – vänta inte, utan kontakta oss så fort som möjligt. Vår ambition är att hitta en bra lösning innan ditt hyresärende gått för långt. Kontakt kundservice Mejl: info@ostersundshem.se Tel: 063-14 04 00

2020-03-23

Se upp för bedragare!

Information från Östersunds kommun med anledning av corona: Polisen varnar nu för bedragare som utnyttjar corona-läget. Kriser är något som ofta utnyttjas av bedragare för att lura andra människor. Och sätten att luras är många. Det viktigaste rådet är att aldrig logga in på din bank eller lämna bankkort eller koder till okända som kontaktar [...]

2020-03-19

Ingen uthyrning av övernattningslägenheter

I dagsläget kan vi tyvärr inte hyra ut övernattningslägenheterna på trygghets- och bonusboenden, utifrån smittrisken. Vi förstår att detta kan vara besvärligt, men enligt rådande direktiv från såväl kommunen som nationella myndigheter måste vi minimera den risk vi utsätter våra äldre för. Situationen är krävande för oss alla, men vi måste hjälpas åt att minimera [...]

2020-03-13

Undvik besök i Bobutiken om du förkylnings- eller influensasymtom

För att förhindra smittspridning av coronaviruset covid-19 ber vi dig att avstå besök om du har förkylnings- eller influensasymtom. Ring gärna in ditt ärende istället, eller mejla. Tel 063-14 04 00, info@ostersundshem.se När det gäller felanmälningar ser vi gärna att du endast felanmäler akuta ärenden. Detta för att skydda både våra tekniker och dig som [...]

2020-03-11

Med anledning av Coronaviruset

Gällande Coronaviruset hänvisar till myndigheternas information och rekommendationer. Här hittar du information från 1177 och Folkhälsomyndigheten: 1177:s information om Coronaviruset Folkhälsomyndighetens hemsida

2020-02-19

Problem med värmen på Snorres väg

Just nu får vi in en del felanmälningar om problem med värmen från hyresgäster på Snorres väg i Valla. Vi är medvetna om problemet och arbete pågår med att lösa det. Om du bor i området och upplever att det är kallt i din bostad behöver du därför inte göra en egen felanmälan utan vi [...]

2020-02-13

Ändrad nyckelutlämning för entreprenörer

(Denna information är riktad till våra entreprenörer, den berör inte dig som är eller ska bli hyresgäst!) Från och med måndagen den 24 februari ansvarar Gärdin & Persson (GP) för Östersundshems nyckelutlämning avseende fastighetsnycklar och huvudnycklar. Detta innebär att du som entreprenör åker upp till GP när du ska kvittera ut en nyckel, istället för [...]

2020-01-31

Nya öppettider för Kundservice och Bobutiken

Från 10 februari har vi nya öppettider för kundservice via telefon och i vår bobutik på Rådhusgatan 29. Bobutiken Vardagar 10.00 – 15.00 Telefon Vardagar 10.00 – 15.00 Lunchstängt 12.00-13.00 Extraöppet vid inflyttning, första vardagen varje månad: 08.00 – 17.00. Chatt och forum för frågor och svar Snart kommer vi att erbjuda kundservice via chatt [...]

2020-01-31

Hyreshöjning 2020

Nu är hyreshöjningen klar för 2020. Höjningen träder i kraft 1 mars och du ser den på fakturan för mars månad. Efter ett antal sammanträden, hållna i god ton, har Östersundshem och Hyresgästföreningen kommit överens om en hyreshöjning om i genomsnitt 1,75 procent, med vissa lokala variationer. - Höjningen är en god början, och samtalsklimatet [...]

2020-03-24

Lunchstängt i Bobutiken

Vår Bobutik på Rådhusgatan 29 har lunchstängt tillsvidare.

Öppettider Kundservice och Bobutik

10.00-15.00 - Lunchstängt 12.00-13.00