Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2020-01-27

Nytt Klubb Ö-kort i brevlådan

Nu i början av februari kommer Klubb Ö-kortet för 2020 i brevlådan. I år har vi utökat vår erbjudande på Jamtli. Gratis året runt Jamtli Nytt för i år är att du som hyresgäst även har gratis entré under sommaren på Historieland, det innebär att du har gratis entré under hela året (med undantag för [...]

2020-01-08

Slakteritomten kan säljas till kommunen

Under hösten 2019 har det förts diskussioner mellan Östersunds kommun och Östersundshem AB om att kommunen föreslås köpa Styckmästaren 2, i dagligt tal kallat ”Slakteritomten” belägen intill skidstadion. En tomt som i dagsläget ägs av Östersundshem. -  Vi tror mycket på detta projekt som visat på en stor potential för bostäder i ett attraktivt läge [...]

2019-12-19

Har du inte fått din e-faktura?

Vi har haft problem med att leverera e-faktura till Swedbankkunder denna månad. E-fakturorna kommer att skickas igen till berörda kunder. Men om du inte fått din e-faktura hittar du dina inbetalningsuppgifter under ”Mina betalningar” på ”Mina sidor”. Med hjälp av dem kan du göra en manuell betalning för denna månad. Du kan även kontakta Kundservice [...]

2019-12-11

Öppettider jul och nyår

Under jul och nyår har vi ändrade öppettider. 23 december samt alla röda dagar har vår Kundservice och Bobutik stängt. Öppettider Jul och Nyår 23 december: Stängt Julafton, Juldagen, Annandagen: Stängt 27 december: Bobutik 10.00-15.00 – Kundservice 09.00-15.00 30 december: Bobutik 10.00-15.00 – Kundservice 08.00-15.00 Nyårsafton, Nyårsdagen: Stängt 2 januari: Bobutik 08.00-17.00 – Kundservice 08.00-16.30 [...]

2019-12-11

Hyresavi via Kivra från december

Från december 2019 kan du få dina hyresavier via den digitala brevlådan Kivra. Om du redan nu är ansluten till Kivra kommer hyresavierna automatiskt att gå till Kivra istället för via post. Betalar du redan din faktura digitalt via e-faktura eller autogiro kommer du inte att påverkas utan din hyra kommer att betalas på samma [...]

2019-12-08

Problem med att tacka Ja till lägenhetserbjudande

Just nu har en del kunder problem med funktionen på hemsidan som gör att man kan tacka Ja till ett lägenhetserbjudande. Om du har problem att tacka Ja ring till vår kundservice på tel 063-14 04 00!

2019-11-22

Halva priset på konsert med Rock & Pop kören 65 +

Marit Eriksson är gästartist när Rock- & Pop kören 65+ har konsert de 8 december. Som hyresgäst får du en fin rabatt och betalar endast 100 kronor. Konserten är på Gamla Teatern söndag 8 december klockan 19.00. I vanlig ordning leds kören av av Roger Rådström med husband. Klubb Ö-erbjudande: 100 kronor för vuxen (ordinarie [...]

2019-11-19

Östersundshem fick Allmännyttans hållbarhetspris 2019

När Sveriges Allmännytta idag delade ut sitt hållbarhetspris för 2019 stod Östersundshem som vinnare. Priset delas ut vartannat år och årets tema var innovationer för minskad klimatpåverkan. Priset delades ut på Klimat- och energikicken i Lund och vår hållbarhetschef Karin Österberg fanns på plats för att ta emot priset. Juryns utlåtande: Östersundshem: Egen förnybar energi [...]

2019-11-11

Kolla brandvarnaren och glöm inte släcka ljusen!

November och december är de månader då det inträffar flest bränder i svenska hem. En fungerande brandvarnade kan rädda både ditt och andras liv. Allra flest bränder är det i december och den vanligaste brandorsaken är levande ljus. Tänk på att: • Att ljusen alltid står stadigt i ljusstaken • Lämna aldrig brinnande ljus utan [...]

2019-11-08

Motorvärmare i Torvalla

Efter förra veckans strömavbrott har vi haft problem med motorvärmarstyrningen i några områden i Torvalla. Det gäller parkeringar på Vetevägen, Havrevägen, Nekvägen och Skylvägen. Problemet är åtgärdat och styrningen fungerar som det ska men i samband med att problemet åtgärdades försvann dina bokade tider. Du måste därför gå in och göra inställningarna på nytt.

2019-11-04

Hyresavi via Kivra

Snart kan du få och betala din hyresavi från oss på Östersundshem AB via den digitala brevlådan Kivra.

Kivra är en digitala brevlåda där du kan ta emot, hantera och arkivera post som du vanligtvis får i brevlådan, direkt via webben eller deras app.

Om du är registrerad användare hos Kivra, kommer du att få hyresavin i din digitala brevlåda. För dig som betalar hyran via autogiro och e-faktura sker ingen förändring.

Mer information kommer.