Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2019-11-11

Kolla brandvarnaren och glöm inte släcka ljusen!

November och december är de månader då det inträffar flest bränder i svenska hem. En fungerande brandvarnade kan rädda både ditt och andras liv. Allra flest bränder är det i december och den vanligaste brandorsaken är levande ljus. Tänk på att: • Att ljusen alltid står stadigt i ljusstaken • Lämna aldrig brinnande ljus utan [...]

2019-11-10

Problem med att tacka Ja till lägenhetserbjudande

Just nu har en del kunder problem med funktionen på hemsidan som gör att man kan tacka Ja till ett lägenhetserbjudande. Om du har problem att tacka Ja ring till vår kundservice på tel 063-14 04 00!

2019-11-08

Motorvärmare i Torvalla

Efter förra veckans strömavbrott har vi haft problem med motorvärmarstyrningen i några områden i Torvalla. Det gäller parkeringar på Vetevägen, Havrevägen, Nekvägen och Skylvägen. Problemet är åtgärdat och styrningen fungerar som det ska men i samband med att problemet åtgärdades försvann dina bokade tider. Du måste därför gå in och göra inställningarna på nytt.

2019-11-04

Hyresavi via Kivra

Snart kan du få och betala din hyresavi från oss på Östersundshem AB via den digitala brevlådan Kivra. Kivra är en digitala brevlåda där du kan ta emot, hantera och arkivera post som du vanligtvis får i brevlådan, direkt via webben eller deras app. Om du är registrerad användare hos Kivra, kommer du att få [...]

2019-10-15

Gratis biodag för hyresgäster – 26 oktober

Lördag 26 oktober bjuder vi dig som hyresgäst på bio tillsammans med Folkets Bio Regina. Under dagen visar vi fyra olika filmer, två barnfilmer och två vuxenfilmer. Ta med familjen eller grannen till Bio Regina på Prästgatan 56. Fribiljetterna hämtar du på Bio Regina mot uppvisande av Klubb Ö-kortet. Program och information om filmerna: 14.00 [...]

2019-10-10

Visning Tallåsen 24 oktober

Välkommen på öppen visning av de nya husen på Tallåsen, torsdag 24 oktober kl 18.00-19.30. Vi visar huset med adressen Bandvagnsgränd 5 och ingen föranmälan krävs. Parkering sker inne på området, du åker in från Jägarvallsvägen, se markering i kartan här. Sök lägenhet på Tallåsen Just nu kan du söka lägenheterna på Bandvagnsgränd 1 och [...]

2019-10-09

Skärpta regler för andrahandsuthyrning

Den 1 oktober skärptes hyreslagen. Lagändringen berör bla uthyrning av hyresrätt i andra hand, regler för inneboende och lägenhetsbyte. I och med skärpningen blir det även ett brott att köpa hyreskontrakt. Uthyrning i andra hand Du måste ha ett godkänt tillstånd från din hyresvärd, dvs Östersundshem, för att hyra ut din lägenhet i andra hand. [...]

2019-10-04

Få gratis hockeybiljetter till ÖIK-ÖVIK

På onsdag den 9 oktober är vi matchvärd när Östersunds IK möter Örnsköldsvik. Till matchen delar vi ut 100 gratisbiljetter till våra hyresgäster. Matchen spelas i Östersund Arena och börjar kl. 19.00. Biljetter finns att hämta i vår Bobutik mot uppvisande av Klubb Ö-kort. Max fyra biljetter per hushåll. Bobutikens öppettider: Måndag – Torsdag: 10.00 [...]

2019-09-17

Kundundersökning bland våra hyresgäster

Just nu genomför undersökningsföretaget Mistat AB en kundundersökning bland Östersundshems hyresgäster. Det är viktigt för oss att få reda på vad du som hyresgäst tycker om Östersundshem, och genom undersökningen mäter vi bland annat kundnöjdhet. Mistat kommer att ringa upp slumpmässigt utvalda hyresgäster för en telefonintervju som tar ungefär tio minuter. Dina synpunkter är värdefulla [...]

2019-09-12

Halva priset på skridskoskola med Klubb Ö

Den 17 september börjar höstens skridskoskola med IF Castor konståkning. Hyresgäster hos Östersundshem har 50 procent rabatt på terminsavgiften. Skridskoskolan är på tisdagar mellan klockan 18.00-18.45 i B-hallen i Östersund Arena, och du får träna skridskoåkning och skridskoteknik. Den ordinarie avgiften för höstterminen är 900 kronor men med Klubb Ö-kortet betalar du 450 kronor. (Ange [...]

2019-10-29

Prova på-dagen 2019

Söndag 17 november klockan 10.00-14.00 är alla barn och unga välkomna till Östersund Arena för att testa en rad olika sporter.

Tillsammans med flera olika idrottsföreningar arrangerar vi prova på-dagen på Östersund Arena. Här kan barn och ungdomar testa konståkning, bandy, gymnastik, hockey och kälkhockey utan kostnad. Aktiviteter kommer att vara både inom- och utomhus, och självklart blir det även godisregn med Birger.

Alla barn och unga är välkomna att testa en eller flera idrotter (du behöver inte bo hos oss). Ingen föranmälan krävs.

Ta med varma och rena kläder samt egna skridskor och hjälm (för dig som inte har skridskor finns ett begränsat antal att låna).

De här sporterna kan du testa:

• Hockey & kälkhockey (ÖIK)
• Konståkning (IF Castor)
• Bandy på is (ÖBS)
• Gymnastik i flera former, för barn över 8 år (Östersundsgymnasterna)

OBS! På grund av försäkringsregler måste alla barn som vill prova gymnastik tillfälligt skrivas in med namn och personnummer. För att delta måste barnet vara minst åtta år fyllda.

Uppvisning av IF Castor.