Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2020-01-27

Nytt Klubb Ö-kort i brevlådan

Nu i början av februari kommer Klubb Ö-kortet för 2020 i brevlådan. I år har vi utökat vår erbjudande på Jamtli. Gratis året runt Jamtli Nytt för i år är att du som hyresgäst även har gratis entré under sommaren på Historieland, det innebär att du har gratis entré under hela året (med undantag för [...]

2020-01-08

Slakteritomten kan säljas till kommunen

Under hösten 2019 har det förts diskussioner mellan Östersunds kommun och Östersundshem AB om att kommunen föreslås köpa Styckmästaren 2, i dagligt tal kallat ”Slakteritomten” belägen intill skidstadion. En tomt som i dagsläget ägs av Östersundshem. -  Vi tror mycket på detta projekt som visat på en stor potential för bostäder i ett attraktivt läge [...]

2019-12-19

Har du inte fått din e-faktura?

Vi har haft problem med att leverera e-faktura till Swedbankkunder denna månad. E-fakturorna kommer att skickas igen till berörda kunder. Men om du inte fått din e-faktura hittar du dina inbetalningsuppgifter under ”Mina betalningar” på ”Mina sidor”. Med hjälp av dem kan du göra en manuell betalning för denna månad. Du kan även kontakta Kundservice [...]

2019-12-11

Öppettider jul och nyår

Under jul och nyår har vi ändrade öppettider. 23 december samt alla röda dagar har vår Kundservice och Bobutik stängt. Öppettider Jul och Nyår 23 december: Stängt Julafton, Juldagen, Annandagen: Stängt 27 december: Bobutik 10.00-15.00 – Kundservice 09.00-15.00 30 december: Bobutik 10.00-15.00 – Kundservice 08.00-15.00 Nyårsafton, Nyårsdagen: Stängt 2 januari: Bobutik 08.00-17.00 – Kundservice 08.00-16.30 [...]

2019-12-11

Hyresavi via Kivra från december

Från december 2019 kan du få dina hyresavier via den digitala brevlådan Kivra. Om du redan nu är ansluten till Kivra kommer hyresavierna automatiskt att gå till Kivra istället för via post. Betalar du redan din faktura digitalt via e-faktura eller autogiro kommer du inte att påverkas utan din hyra kommer att betalas på samma [...]

2019-12-08

Problem med att tacka Ja till lägenhetserbjudande

Just nu har en del kunder problem med funktionen på hemsidan som gör att man kan tacka Ja till ett lägenhetserbjudande. Om du har problem att tacka Ja ring till vår kundservice på tel 063-14 04 00!

2019-11-22

Halva priset på konsert med Rock & Pop kören 65 +

Marit Eriksson är gästartist när Rock- & Pop kören 65+ har konsert de 8 december. Som hyresgäst får du en fin rabatt och betalar endast 100 kronor. Konserten är på Gamla Teatern söndag 8 december klockan 19.00. I vanlig ordning leds kören av av Roger Rådström med husband. Klubb Ö-erbjudande: 100 kronor för vuxen (ordinarie [...]

2019-11-19

Östersundshem fick Allmännyttans hållbarhetspris 2019

När Sveriges Allmännytta idag delade ut sitt hållbarhetspris för 2019 stod Östersundshem som vinnare. Priset delas ut vartannat år och årets tema var innovationer för minskad klimatpåverkan. Priset delades ut på Klimat- och energikicken i Lund och vår hållbarhetschef Karin Österberg fanns på plats för att ta emot priset. Juryns utlåtande: Östersundshem: Egen förnybar energi [...]

2019-11-11

Kolla brandvarnaren och glöm inte släcka ljusen!

November och december är de månader då det inträffar flest bränder i svenska hem. En fungerande brandvarnade kan rädda både ditt och andras liv. Allra flest bränder är det i december och den vanligaste brandorsaken är levande ljus. Tänk på att: • Att ljusen alltid står stadigt i ljusstaken • Lämna aldrig brinnande ljus utan [...]

2019-11-08

Motorvärmare i Torvalla

Efter förra veckans strömavbrott har vi haft problem med motorvärmarstyrningen i några områden i Torvalla. Det gäller parkeringar på Vetevägen, Havrevägen, Nekvägen och Skylvägen. Problemet är åtgärdat och styrningen fungerar som det ska men i samband med att problemet åtgärdades försvann dina bokade tider. Du måste därför gå in och göra inställningarna på nytt.

2019-10-15

Gratis biodag för hyresgäster – 26 oktober

Lördag 26 oktober bjuder vi dig som hyresgäst på bio tillsammans med Folkets Bio Regina. Under dagen visar vi fyra olika filmer, två barnfilmer och två vuxenfilmer.

Ta med familjen eller grannen till Bio Regina på Prästgatan 56. Fribiljetterna hämtar du på Bio Regina mot uppvisande av Klubb Ö-kortet.

Program och information om filmerna:

14.00 Stora stygga räven – familjefilm från 2017, 83 min
En rolig och hjärtlig historia för hela familjen med tre berättelser som framförs av djuren på deras teaterscen. Landsbygden är inte alltid så lugn och fridfull som man kan tro och djuren på den här gården är särskilt underliga: En räv som tar hand om en hel kycklingfamilj, en kanin som spelar stork och en anka som vill vara jultomten. Mer om filmen.

14.30 Sagoland – knattefilm från 2018, 30 min
En magisk och fantasifull filmsaga för små och stora barn med tre korta filmer – Månulvarna, Roboten och Valen och Sigrid och Natten. Filmerna avhandlar stora känslor och etiska dilemman – sorg och försoning, att osjälviskt rädda djur och natur, utsätta sig för vatten fast man är en robot och att längta bort och kanske hitta hem på kuppen. Mer om filmen.

15.30 And Breathe Normally – Isländskt drama från 2018, 95 min
På flygplatsen i Reykjavik möts två kvinnor. Den ena kommer från Guinea Bissau och mellanlandar med ett falskt pass. Den andra är en ensamstående hemlös mamma som hoppas att provanställningen i passkontrollen ska ge henne förutsättningar att ta hand om sin son. En film om vänskap, utsatthet och hur ett oöverlagt ord kan förändra människors liv i grunden. Mer om filmen.

16.00 De osynliga – fransk feel-good från 2019, 102 min
En jordnära, empatisk och underhållande samtidsskildring. Ett center för hemlösa kvinnor tvingas stänga med kort varsel. Nu gäller det för socialarbetarna som driver centret att hjälpa kvinnorna tillbaka in i samhället. För att lyckas skyr de inga medel. De utnyttjar skrupelfritt alla upptänkliga kontakter, förfalskar, hittar på och ljuger friskt. Mer om filmen.