Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2019-10-14

15 oktober öppnar Bobutiken kl 12.00

På grund av utbildning öppnar vår Bobutik klockan 12.00 imorgon. Öppettider 15 oktober Bobutik 12.00-16.30. Vår kundservice via telefon har öppet som vanligt.

2019-10-10

Visning Tallåsen 24 oktober

Välkommen på öppen visning av de nya husen på Tallåsen, torsdag 24 oktober kl 18.00-19.30. Vi visar huset med adressen Bandvagnsgränd 5 och ingen föranmälan krävs. Parkering sker inne på området, du åker in från Jägarvallsvägen, se markering i kartan här. Sök lägenhet på Tallåsen Just nu kan du söka lägenheterna på Bandvagnsgränd 1 och [...]

2019-10-09

Problem med värmen på Dammågränd och Arågränd

Just nu det problem med värmen i bostäder på Dammågränd och Arågränd i Torvalla. Våra drifttekniker jobbar med att lösa problemet och vi hoppas att det ska vara åtgärdat så snabbt som möjligt. Bor du på någon av de adresserna och upplever att är kallt i din bostad behöver du inte göra en felanmälan.

2019-10-09

Skärpta regler för andrahandsuthyrning

Den 1 oktober skärptes hyreslagen. Lagändringen berör bla uthyrning av hyresrätt i andra hand, regler för inneboende och lägenhetsbyte. I och med skärpningen blir det även ett brott att köpa hyreskontrakt. Uthyrning i andra hand Du måste ha ett godkänt tillstånd från din hyresvärd, dvs Östersundshem, för att hyra ut din lägenhet i andra hand. [...]

2019-10-04

Få gratis hockeybiljetter till ÖIK-ÖVIK

På onsdag den 9 oktober är vi matchvärd när Östersunds IK möter Örnsköldsvik. Till matchen delar vi ut 100 gratisbiljetter till våra hyresgäster. Matchen spelas i Östersund Arena och börjar kl. 19.00. Biljetter finns att hämta i vår Bobutik mot uppvisande av Klubb Ö-kort. Max fyra biljetter per hushåll. Bobutikens öppettider: Måndag – Torsdag: 10.00 [...]

2019-09-17

Kundundersökning bland våra hyresgäster

Just nu genomför undersökningsföretaget Mistat AB en kundundersökning bland Östersundshems hyresgäster. Det är viktigt för oss att få reda på vad du som hyresgäst tycker om Östersundshem, och genom undersökningen mäter vi bland annat kundnöjdhet. Mistat kommer att ringa upp slumpmässigt utvalda hyresgäster för en telefonintervju som tar ungefär tio minuter. Dina synpunkter är värdefulla [...]

2019-09-04

Information och visning på Stallmästaren – 16 september

Måndag 16 september klockan 17.00 har vi information och visning av vårt aktiva och sociala trivselboende Stallmästaren för dig som är 65+. Upplägg: Kort information om Stallmästaren och därefter visning av lägenheterna. Du har även möjlighet att ställa frågor. Plats: Ryttarvägen 75-73 på Remonthagen. Parkering sker vid carportarna direkt till vänster efter infarten till Stallmästaren. [...]

2019-08-30

Extraöppet för studentinflyttning – 31 augusti

Ska du flytta in en av våra studentlägenheter? 31 augusti har vi extraöppet för att underlätta för dig som inte kan besöka oss under våra ordinarie öppettider. Mellan 13.00-17.00 lördag 31 augusti kan du som fått en studentbostad hos oss komma till vår Bobutik på Rådhusgatan 29 och hämta nycklar. Kom ihåg att du har [...]

2019-08-30

Östersundshem får grönt ljus av Sveriges förenade studentkårer

För tredje året i rad får Östersundshem och kommunen en grön markering av SFS (Sveriges förenade studentkårer). Detta för att vi klarat att ge alla universitetsstudenter ett boende i tid, innan terminen startar. - Vi är väldigt glada att även i år kunna uppnå den högsta rankingen, och till och med åstadkomma en förbättring – då bostadsgarantin [...]

2019-08-23

Miun delrapporterar 6-timmars arbetsdag

Den första februari 2018 inledde Östersundshem ett 18 månader långt test med förkortad arbetstid, från åtta timmar till sex. Försöket har följts av Mittuniversitetet, och idag presenterades en delrapport. Den fullständiga rapporten färdigställs av Miun under hösten, och finns då tillgänglig för allmänheten. Projektet avslutas den 1 september, och skall nu utvärderas även internt. Resultat [...]

2019-09-12

Halva priset på skridskoskola med Klubb Ö

Den 17 september börjar höstens skridskoskola med IF Castor konståkning. Hyresgäster hos Östersundshem har 50 procent rabatt på terminsavgiften.

Skridskoskolan är på tisdagar mellan klockan 18.00-18.45 i B-hallen i Östersund Arena, och du får träna skridskoåkning och skridskoteknik.

Den ordinarie avgiften för höstterminen är 900 kronor men med Klubb Ö-kortet betalar du 450 kronor. (Ange Östersundshem i meddelanderutan i anmälningsformuläret). Det tillkommer en medlemsavgift som är obligatorisk: 300 kronor för enskild åkare eller 500 kronor för en hel familj. Medlemskapet gäller hela säsongen, både höst- och vårtermin.

Här kan du läsa mer och skridskoskolan och hur du anmäler dig.

Här hittar du uppgifter om avgifter och betalning.