Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2019-05-23

Problem med hemsidan

Just nu har vi problem med att tacka ja till lägenhetserbjudanden på hemsidan. Vi jobbar med att lösa problemet.

2019-05-23

Bobutiken stänger 14.00 fredag 24 maj

På fredag den 24 maj stänger Bobutiken klockan 14.00. Vår Bobutiken på stänger en timme tidigare på fredag. Kundservice via telefon har öppet som vanligt till 15.00. Öppettider 24 maj Bobutiken: 10.00-14.00 Kundservice via telefon: 09.00-12.00 och 13.00-15.00 När vi har stängt kan du mejla frågor till info@ostersundshem.se och göra ej akuta felanmälningar via Mina [...]

2019-05-22

Visningar på Stallmästaren och Tallåsen

Den kommande veckan har vi visning av trygghetsboende Stallmästaren på Remonthagen och de nya hyresrätterna på Remonthagen. Visning Trygghetsboendet Stallmästaren – torsdag 23 maj Öppen visning kl 18-19.30 i det första huset (Ryttarvägen 73-75). Parkering sker strax nedanför, innanför grindarna vid huset på Ryttarvägen 71. www.ostersundshem.se/stallmastaren Visning hyresrätter Tallåsen – tisdag 28 maj Öppen visning [...]

2019-05-14

Kenneth Karlsson ny vd på Östersundshem

Efter en väl förankrad rekryteringsprocess har Östersundshems styrelse beslutat att anställa Kenneth Karlsson som ny vd. Kenneth kommer närmast från tjänsten som vd för Krokomsbostäder, och har en gedigen bakgrund inom såväl fastighetsbranschen som offentlig sektor. - Vi känner oss mycket trygga med Kenneths bakgrund och kompetens, han har de egenskaper som krävs för att [...]

2019-05-08

Svara på enkät om boinflytande

Tillsammans med Hyresgästföreningen planerar vi årets boinflytandeaktiviteter. Du som hyresgäst är en viktig del i det arbetet och inom kort kommer du får ett sms med en länk till en enkät om boinflytande. Vi vill undersöka vad du tycker om trivsel och trygghet kopplat till ditt boende. Svaren kommer vi att använda för att gemensamt [...]

2019-05-08

Halva priset på vårkonsert med Rock & popkören 65+

Lena Ljung är gästartist när Rock- & Pop kören 65+ har konsert den 16 maj. Som hyresgäst får du en fin rabatt och betalar endast 100 kronor. Konserten är på Storsjöteatern torsdag den 16 maj klockan 19.00. I vanlig ordning leds kören av av Roger Rådström med husband. Klubb Ö-erbjudande: 100 kronor för vuxen (ordinarie [...]

2019-05-07

Nya lägenheter att söka på Tallåsen

Nu kan du söka lägenhet i två av de nya husen på Tallåsen. De ligger nära naturen och centrum och består av välplanerade ettor och tvåor. Det är husen med adress Bandvagnsgränd 7 och 9 som går att söka nu. Inflyttning i september 2019. Så söker du lägenhet på Tallåsen Först behöver du registrera dig [...]

2019-05-07

Rabatt på Östersundsgymnasternas sommarskola

Som hyresgäst får du 100 kronor i rabatt på Östersundsgymnasternas sommarskola. Under vecka 25 och 26 anordnar Östersundsgymnasterna fyra läger i gymnastik för barn 8-12 år. Deltagarna kommer att få testa på olika grenar, och den vänder sig främst till barn som inte tränat gymnastik tidigare eller är nybörjare. Tider och ordinarie priser: Läger 1: [...]

2019-05-03

Vd-förändringar inom Östersundshem

Östersundshems styrelse kommer på nästa styrelsemöte, den 14 maj, att fatta beslut om vem som får tjänsten som ny vd. I samband med detta möte avslutar Christer Sundin sin tjänst som tillförordnad vd, på egen begäran. Som ny tillförordnad vd utses Peter Cederwall. Han tjänstgör till dess att en ny vd tillträder. Peter är en [...]

2019-05-02

Trygghetsboendet Stallmästaren – sök nu

Från den 3 maj kan du söka lägenheterna i det första på vårt nya Trygghetsboende Stallmästaren på Remonthagen. Trygghetsboende är en boendeform för dig som är 65 år eller äldre. Här finns gott om sociala ytor och är bemannat med trivselvärd. Så söker du lägenhet Först behöver du registrera dig i vår bostadskö. Är du [...]

2019-05-08

Gratis cirkus och prova på 25 maj

Lördag den 25 maj klockan 12.00 välkomnar vi tillsammans med Cirkus Kul och Bus dig till en exklusiv cirkusföreställning för hela familjen. Du får även chansen att själva prova på att vara cirkusartist.

Innan föreställningen bjuder vi på korv med bröd (finns vegetariskt alternativ) och efteråt kan du med hjälp av cirkusskolan duktiga aktörer testa att göra egna cirkuskonster.

Det blir en traditionell cirkusföreställning och biljetterna hämtar du i vår Bobutik på Rådhusgatan 29. Visa upp ditt Klubb Ö-kort när du hämtar biljetterna. Max fyra biljetter per hushåll.

Plats: Cirkustältet på Frösö Strand, Önevägen 43.

Tid: Föreställningen börjar 12.00. Korv serveras från 11.30.

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller!