Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2019-12-08

Problem med att tacka Ja till lägenhetserbjudande

Just nu har en del kunder problem med funktionen på hemsidan som gör att man kan tacka Ja till ett lägenhetserbjudande. Om du har problem att tacka Ja ring till vår kundservice på tel 063-14 04 00!

2019-12-06

Öppettider tisdag 10 december

Tisdag 10 december har vi ändrade öppettider. Då öppnar vår kundservice via telefon klockan 10.00. Bobutiken öppnar i vanlig ordning klockan 10.00. När vi har stängt kan du mejla frågor till info@ostersundshem.se och göra ej akuta felanmälningar via Mina sidor. Vid akuta ärenden (t.ex. vattenläckage) ring jouren, tel 063-13 71 00.

2019-11-22

Halva priset på konsert med Rock & Pop kören 65 +

Marit Eriksson är gästartist när Rock- & Pop kören 65+ har konsert de 8 december. Som hyresgäst får du en fin rabatt och betalar endast 100 kronor. Konserten är på Gamla Teatern söndag 8 december klockan 19.00. I vanlig ordning leds kören av av Roger Rådström med husband. Klubb Ö-erbjudande: 100 kronor för vuxen (ordinarie [...]

2019-11-19

Östersundshem fick Allmännyttans hållbarhetspris 2019

När Sveriges Allmännytta idag delade ut sitt hållbarhetspris för 2019 stod Östersundshem som vinnare. Priset delas ut vartannat år och årets tema var innovationer för minskad klimatpåverkan. Priset delades ut på Klimat- och energikicken i Lund och vår hållbarhetschef Karin Österberg fanns på plats för att ta emot priset. Juryns utlåtande: Östersundshem: Egen förnybar energi [...]

2019-11-11

Kolla brandvarnaren och glöm inte släcka ljusen!

November och december är de månader då det inträffar flest bränder i svenska hem. En fungerande brandvarnade kan rädda både ditt och andras liv. Allra flest bränder är det i december och den vanligaste brandorsaken är levande ljus. Tänk på att: • Att ljusen alltid står stadigt i ljusstaken • Lämna aldrig brinnande ljus utan [...]

2019-11-08

Motorvärmare i Torvalla

Efter förra veckans strömavbrott har vi haft problem med motorvärmarstyrningen i några områden i Torvalla. Det gäller parkeringar på Vetevägen, Havrevägen, Nekvägen och Skylvägen. Problemet är åtgärdat och styrningen fungerar som det ska men i samband med att problemet åtgärdades försvann dina bokade tider. Du måste därför gå in och göra inställningarna på nytt.

2019-11-04

Hyresavi via Kivra

Snart kan du få och betala din hyresavi från oss på Östersundshem AB via den digitala brevlådan Kivra. Kivra är en digitala brevlåda där du kan ta emot, hantera och arkivera post som du vanligtvis får i brevlådan, direkt via webben eller deras app. Om du är registrerad användare hos Kivra, kommer du att få [...]

2019-10-29

Prova på-dagen 2019

Söndag 17 november klockan 10.00-14.00 är alla barn och unga välkomna till Östersund Arena för att testa en rad olika sporter. Tillsammans med flera olika idrottsföreningar arrangerar vi prova på-dagen på Östersund Arena. Här kan barn och ungdomar testa konståkning, bandy, gymnastik, hockey och kälkhockey utan kostnad. Aktiviteter kommer att vara både inom- och utomhus, [...]

2019-10-15

Gratis biodag för hyresgäster – 26 oktober

Lördag 26 oktober bjuder vi dig som hyresgäst på bio tillsammans med Folkets Bio Regina. Under dagen visar vi fyra olika filmer, två barnfilmer och två vuxenfilmer. Ta med familjen eller grannen till Bio Regina på Prästgatan 56. Fribiljetterna hämtar du på Bio Regina mot uppvisande av Klubb Ö-kortet. Program och information om filmerna: 14.00 [...]

2019-10-10

Visning Tallåsen 24 oktober

Välkommen på öppen visning av de nya husen på Tallåsen, torsdag 24 oktober kl 18.00-19.30. Vi visar huset med adressen Bandvagnsgränd 5 och ingen föranmälan krävs. Parkering sker inne på området, du åker in från Jägarvallsvägen, se markering i kartan här. Sök lägenhet på Tallåsen Just nu kan du söka lägenheterna på Bandvagnsgränd 1 och [...]

2019-04-12

Säg upp din studentlägenhet i tid

Läser du sista terminen? Kom ihåg att säga upp din studentlägenhet.

Uppsägningstiden är tre kalendermånader, och innebär vanligtvis att du måste lämna din uppsägning senast den sista i månaden för att inte bli debiterad hyra ytterligare en månad.

För att din lägenhet ska vara uppsagd till sista juli och du ska slippa betala hyra för augusti måste du ha lämnat in din uppsägning senast den 30 april.

Så här säger du upp din lägenhet:
Ditt hyresavtal måste sägas upp skriftligt. Skriv ut och fyll i uppsägningsblanketten som du hittar via länken nedan. Din ifyllda uppsägning kan du lämna in i vår Bobutik på Rådhusgatan 29, men det går även bra att ta en bild med din mobiltelefon och skicka in din uppsägning som en bifogad fil till info@ostersundshem.se.

Blankett för uppsägning.