Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2019-03-04

Prova på konståkning under sportlovet

Under lovet kan du prova på konståkning med IF Castor i Östersund Arena! Prova-på kommer att ske enligt följande tider: Tisdag 5/3, kl 11.45-12.30 i B-hallen Onsdag 6/3, kl 11.45-12.30 i B-hallen Torsdag 7/3, kl 11.45-12.30 i A-hallen Att prova på är gratis, men tag med egen hjälm och skridskor! Klädsel: Rena, mjuka, följsamma och [...]

2019-03-01

Kom ihåg ditt nya Klubb Ö-kort

För någon vecka sedan fick du ett nytt Klubb Ö-kort i brevlådan. Med kortet får du som bor hos oss massor av rabatter och erbjudanden. Bland årets nyheter finns ett nytt erbjudande på Jamtli, och några helt nya samarbeten som St Olavsloppet, Barnens Hemliga Konstsalong och Parasport JH. Nya erbjudanden  JAMTLI Gratis entré under perioderna [...]

2019-02-27

Från 6 mars kan du söka de nya lägenheterna på Remonthagen

Till sommaren kan du flytta in en helt nybyggd hyresrätt på Remonthagen. Lägenheterna kan sökas redan från onsdag den 6 mars. Det fyra våningar höga huset består av välplanerade bostäder på två eller tre rum och kök, med ljus och öppen planlösning. Alla lägenheter har tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Runt husknuten finns skid- och elljusspår, [...]

2019-01-29

Ny Hemma-tidning och nytt Klubb Ö-kort

Nu är ett nytt nummer av vår hyresgästtidningen Hemma ute. Med tidningen kommer även ert Klubb Ö-kort för 2019, samt ett blad med alla erbjudanden. Håll utkik i brevlådan under veckan. Här kan du ladda ner tidningen.

2019-01-28

Lilla Remontloppet 9 februari

Lördag 9 februari bjuder vi tillsammans med Spikbodarnas IK in till en familjedag på skidor på Remonthagen. Skidlopp för barn, valla- och tekniktips och fika – allt helt gratis! Förbättra din åkning Spikbodarnas IK tipsar om både valla och teknik. Lilla Remontloppet Skidlopp för barn i alla åldrar – hela dagen. Åk ett varv (ca [...]

2019-01-18

Välkommen på visning i Lit

Är du intresserad av våra nya lägenheter på Litshöjden? Eller ska du flytta dit? 24 januari och 6 februari har vi två öppna visningar. Torsdag 24 januari och onsdag 6 februari har du möjlighet att se de nya hyresrätterna. Visningarna är mellan klockan 18.00 och 19.30 och vi visar lägenheter i alla storlekar. Lägenheterna ligger [...]

2019-01-18

Vinnare i namntävlingen: ”Litshöjden”

Det nya kvarter som Östersundshem bygger i Lit kommer att kallas ”Litshöjden.” Bidraget skickades in av Anne-Maj Siwers Enbom, som vinner ett presentkort på Fröken Olssons Lilla Fik. Bykontoret i Lit fick totalt in 71 bidrag, och en jury med representanter från Östersundshem och Bykontoret röstade enhälligt fram ”Litshöjden” som bästa förslag. Motiveringen lyder: ”Litshöjden [...]

2019-01-17

Anmäl dig och få gratis basketbiljetter

Fredag 1 februari är vi matchvärd när Jämtland Basket möter Wetterbygden. Då har du som hyresgäst chansen att få gratisbiljetter till matchen. Vi har 200 biljetter att dela ut. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till tavling@ostersundshem.se Märk mejlet med ”Basket”. Två biljetter per hyresgäst. Först till kvarn! Sista anmälningsdag 24 februari! (Efter [...]

2019-01-15

Till hyresgäster i Östersundshem Exploatering AB och Östersundshem 2

Östersundshem AB, 556528-1648, har lämnat in ansökan om fusion till Bolagsverket där man avser att slå samman ovanstående bolag till Östersundshem AB. Fusionen innebär att hyresförhållandet överförs till Östersundshem AB. Fusionen innebär att hyresaviseringen för maj månad 2019 kommer att ske med Östersundshem AB som hyresvärd. Vi vill påminna er om att ni, jämlikt 23 [...]

2019-01-11

Rättelse: Östersundshem kräver Daniel Kindberg på skadestånd

Styrelsen i Östersundshem har idag beslutat att kräva skadestånd av före detta vd, Daniel Kindberg samt övriga åtalade. Detta sker i enlighet med de åtalspunkter som tingsrätten nu framlagt. - Våra anspråk gäller både rena kapitalförluster, men också de kostnader som vi haft internt i samband med det utredningsarbete som nu lett fram till åtal, [...]

2018-11-23

Nyheter och förändringar i Klubb Ö

Under nästa år har vi nya erbjudanden med Jämtland Basket, däremot har vi inte några rabatter på årskort och biljetter till Östersunds FK.

Jämtland Basket

  • 20 procent rabatt på samtliga hemmamatcher i Basketligans grundserie. Biljetter med rabatt köpes på plats i sporthallen mot uppvisande av Klubb Ö-kort.
  • Studenter vid MIUN bjuds på biljetter till en hemmamatch.
  • Under säsongen bjuds 200 hyresgäster på biljetter till en utvald hemmamatch.

Ingen rabatt på ÖFK
Under 2019 sponsrar vi inte ÖFK och har därmed inte heller något erbjudande kopplat till dem. Men det kan bli aktuellt igen längre fram.

Några favoriter som finns med även nästa år:

Bio Regina
50 % rabatt på biljettpriset varje tisdag och lördag. Biljetter köps hos Bio Regina. Gäller max fyra personer per hushåll.
www.bioregina.se

Cirkus Kul & Bus
50 % rabatt på första träningsavgiften vid ett tillfälle per år för barn.
Gratis specialföreställning för
Östersundshems hyresgäster.
www.cirkusskolan.com

Rock- & Popkören 65+
Rabatt på konsertbiljetter. Max två personer per hushåll. Förköp din biljett via hemsidan www.rockpop.se eller hos Visit Östersund.

Storsjöyran
Rabatterat biljettpris inför festivalen.
www.yran.se

Här hittar du alla rabatter. Håll utkik det kan dyka upp fler erbjudanden.