Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2019-04-16

Öppettider i påsk

På skärtorsdag den 18 april stänger vi klockan 12.00. Öppnar igen efter påskhelgen, tisdag den 23 april. Öppettider påsk Skärtorsdag – Kundservice 08.00-12.00 Bobutiken 10.00-12.00 Långfredag – Stängt Annandag påsk – Stängt När vi har stängt kan du mejla frågor till info@ostersundshem.se och göra ej akuta felanmälningar via Mina sidor. Vid akuta ärenden (t.ex. vattenläckage) [...]

2019-04-12

Säg upp din studentlägenhet i tid

Läser du sista terminen? Kom ihåg att säga upp din studentlägenhet. Uppsägningstiden är tre kalendermånader, och innebär vanligtvis att du måste lämna din uppsägning senast den sista i månaden för att inte bli debiterad hyra ytterligare en månad. För att din lägenhet ska vara uppsagd till sista juli och du ska slippa betala hyra för [...]

2019-04-01

Rabatt på Storsjöyran med Klubb Ö

Nu har vi ett exklusivt yranerbjudande för våra hyresgäster. Du får 200 kronor i rabatt vid köp av endagsbiljett. Erbjudandet gäller för endast endagsbiljetter, valfri dag – fredag eller lördag (ej ungdomsbiljett). Rabatten gäller mellan 1 april och 31 maj. Max fyra biljetter per hushåll. Så här köper du biljett: 1. Gå in på länken [...]

2019-03-26

Infomöte om trygghetsboendet Stallmästaren 10 april

Till hösten kan du flytta till vårt nya Trygghetsboende Stallmästaren på Remonthagen. Är du nyfiken? Kom på infomöte den 10 april kl 18.00 på Stadsdel Norr. Trygghetsboendet vänder sig till dig som är 65 år eller äldre och vill ha ett bekvämt och socialt boende i ett centralt och naturnära läge. Välkommen på infomöte 10 [...]

2019-03-25

Visning på Remonthagen 28 mars

Torsdag 28 mars klockan 18.00-19.30 har vi visning av våra nya hyresrätter på Remonthagen. Vi visar en tvåa och en trea på fjärde våningen. Det är en öppen visning så alla som är nyfikna eller intresserade är välkomna. Visningen är även ett perfekt tillfälle för dig som blivit erbjuden bostad där att se hur lägenheterna [...]

2019-03-25

Earth Hour 2019 – Släck ljuset du med!

Lördag 30 mars 20.30-21.30 släcker Östersundshem ner huvudkontoret och utomhusbelysningen i de flesta av våra områden. På lördag deltar vi i den årliga klimatmanifestationen Earth Hour, då släcker vi belysningen för en ljusare framtid. Stäng av lampor, tv och annan elektronisk utrustning hemma hos dig och var med du med! Årets Earth hour-tema: Connect2Earth – [...]

2019-03-04

Prova på konståkning under sportlovet

Under lovet kan du prova på konståkning med IF Castor i Östersund Arena! Prova-på kommer att ske enligt följande tider: Tisdag 5/3, kl 11.45-12.30 i B-hallen Onsdag 6/3, kl 11.45-12.30 i B-hallen Torsdag 7/3, kl 11.45-12.30 i A-hallen Att prova på är gratis, men tag med egen hjälm och skridskor! Klädsel: Rena, mjuka, följsamma och [...]

2019-03-01

Kom ihåg ditt nya Klubb Ö-kort

För någon vecka sedan fick du ett nytt Klubb Ö-kort i brevlådan. Med kortet får du som bor hos oss massor av rabatter och erbjudanden. Bland årets nyheter finns ett nytt erbjudande på Jamtli, och några helt nya samarbeten som St Olavsloppet, Barnens Hemliga Konstsalong och Parasport JH. Nya erbjudanden  JAMTLI Gratis entré under perioderna [...]

2019-02-27

Från 6 mars kan du söka de nya lägenheterna på Remonthagen

Till sommaren kan du flytta in en helt nybyggd hyresrätt på Remonthagen. Lägenheterna kan sökas redan från onsdag den 6 mars. Det fyra våningar höga huset består av välplanerade bostäder på två eller tre rum och kök, med ljus och öppen planlösning. Alla lägenheter har tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Runt husknuten finns skid- och elljusspår, [...]

2019-01-29

Ny Hemma-tidning och nytt Klubb Ö-kort

Nu är ett nytt nummer av vår hyresgästtidningen Hemma ute. Med tidningen kommer även ert Klubb Ö-kort för 2019, samt ett blad med alla erbjudanden. Håll utkik i brevlådan under veckan. Här kan du ladda ner tidningen.

2018-10-11

Gratis biodag för hyresgäster – 27 oktober

Lördag 27 oktober bjuder vi dig som hyresgäst på bio tillsammans med Folkets Bio Regina. Under dagen visar vi fyra olika filmer, två barnfilmer och två vuxenfilmer.

Ta med familjen eller grannen till Bio Regina på Prästgatan 56. Fribiljetterna hämtar du på Bio Regina mot uppvisande av Klubb Ö-kortet. Biljetterna går att hämta under bions ordinarie öppettider – alla kvällar kl 18.30-19.00, söndag och måndag även kl 13.30-14.00. Obs! Platserna är onumrerade och max fyra biljetter per hushåll.

Varmt välkomna!

Program och information om filmerna:

14.00. Mitt liv som Zucchini – Familjefilm, 66 min

Zucchini är en ovanligt modig liten pojke och inte alls någon konstig gurka som man kan tro. När hans mamma dör känner han sig ensammast i hela världen. Men det är innan han träffar sina nya kompisar på barnhemmet. De har alla sina historier och verkar först ganska tuffa. Men snart fattar Zucchini att de är de bästa vänner man kan få.

14.30. Vad hände, Alfons Åberg? – Knattefilm, 32 min

Du får följa Alfons i tre olika berättelser: Alfons upplever stora och hemska saker, han har ingen kompis, han har slagit en som är mindre än han och alla tror att han är en tjuv. Stora känslor om rätt och fel men allt löser sig på ganska lugnt Alfons-manér. Man hinner tänka och känna själv. En riktig berg-och-dalbana för liten och stor.

16.00. Gräns – Drama, 108 min

Tina jobbar vid tullen och har ett sjätte sinne när det gäller att peka ut smugglare. Det är nästan som om hon kan lukta sig till när någon döljer något. Men när den mystiska Vore kliver av färjan så tvivlar hon för första gången på sin instinkt. Hon anar att han döljer något, men kan inte sätta fingret på vad.

16.30. Naken i Normandie – Dramakomedi, 105 min
Av en slump passerar den världsberömde fotografen Newman en charmig by i Normandie, han förälskar sig i miljön och vill att alla ortsbor ska ställa upp framför hans kamera på en och samma bild. Byn befinner sig i en kris, och stadens borgmästare förstår att detta är en skänk från ovan. Om fotografen får sin vilja igenom kommer byn genast att hamna på kartan. Men det finns en hake. Alla måste vara nakna.