Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2018-10-22

Med anledning av inslaget i P4 Jämtland

Med anledning av dagens inslag i P4 Jämtland vill vi dementera uppgiften om att Östersundshem är skattefinansierade. Östersundshem är ett aktiebolag och drivs inte av skattemedel.

2018-10-19

Nu går vattnet att dricka igen – kokningspåbudet upphävt

Östersunds kommun meddelade under fredag förmiddag att vattnet inte längre behöver kokas och att man kan dricka och använda det som vanligt. Läs mer på kommunens hemsida.

2018-10-17

Nytt nummer av Hemma

Nu är ett nytt nummer av vår hyresgästtidningen Hemma ute. Den kommer i brevlådan under veckan. Här kan du ladda ner tidningen.

2018-10-17

Vår medarbetare Maria fick Guldstjärnan

Vi är så stolta och glada över att vår kundservicemedarbetare Maria Bergsten idag blev utsedd till årets serviceperson i Östersund. Priset delas ut i samband med en företagsfrukost på Rådhuset. Läs mer om Guldstjärnan här.

2018-10-11

Gratis biodag för hyresgäster – 27 oktober

Lördag 27 oktober bjuder vi dig som hyresgäst på bio tillsammans med Folkets Bio Regina. Under dagen visar vi fyra olika filmer, två barnfilmer och två vuxenfilmer. Ta med familjen eller grannen till Bio Regina på Prästgatan 56. Fribiljetterna hämtar du på Bio Regina mot uppvisande av Klubb Ö-kortet. Biljetterna går att hämta under bions [...]

2018-10-03

Prova på-dagen 28 oktober

Prova på-dagen firar fem år! Söndag den 28 oktober klockan 10.00-14.00 är alla barn och unga välkomna till Östersund Arena för att testa en rad olika sporter. Tillsammans med flera olika idrottsföreningar arrangerar vi prova på-dagen på Östersund Arena. Här kan barn och ungdomar testa konståkning, bandy, gymnastik, hockey och kälkhockey utan kostnad. Aktiviteter kommer [...]

2018-10-03

Östersundshems delårsbokslut 2018

Här kan du ladda ner och läsa Östersundshems delårsbokslut för 2018-01-01  – 2018-08-31. Delårsbokslut 2018

2018-09-18

Hurra och grattis till vår medarbetare Maria som är finalist i Guldstjärnan!

Vi är mycket stolta och glada över att Maria Bergsten är en av tre finalister som kan bli årets serviceperson i Östersund. Maria arbetar med kundservice hos oss och du kanske har mött henne i vår Bobutik. Så här skriver Östersunds kommun på sin hemsida: Guldstjärnan är jämtlandskommunernas egen årliga utmärkelse som delas ut till [...]

2018-09-14

21 september öppnar kundservice 10.00

Fredag 21 september öppnar vår kundservice via telefon klockan 10.00. Resten av dagen har vi öppet som vanligt. När vi har stängt kan du mejla frågor till info@ostersundshem.se och göra ej akuta felanmälningar via Mina sidor. Vid akuta ärenden (t.ex. vattenläckage) ring jouren, tel 063-13 71 00.

2018-08-31

Nya hyreshuset på plats på Remonthagen

Nu kan du se de nya husen på Remonthagen växa fram! Totalt bygger vi 87 nya bostäder i området med närhet till både natur och stad. Det första hyreshuset på fyra våningar är redan på plats, och snart är det dags för vårt nya trygghetsboende Stallmästaren att få väggar och tak. Inflyttningen är preliminärt hösten [...]

2018-06-13

Sommarerbjudanden med Klubb Ö

Billigare entré på Jamtli, halva priset på Bio Regina och rabatt på biljetter till Arnljot. Det är några av rabatterna som du som hyresgäst har med Klubb Ö i sommar.

Om det inte står annat angivet ska du visa upp ditt Klubb Ö-kort för att ta del av erbjudandena. Kortet ska vara märkt med ditt namn och kundnummer på baksidan.

Arnljotspelen

Se årets upplaga av Arnljotspelen till rabatterat pris. Föreställningen spelas mellan den 6 och 15 juli på Arnljotlägden på Frösön.

Klubb Ö-pris: Vuxen 100 kr (ord. pris 180 kr). Barn under 15 år gratis. Biljetter köpes i entrén. Gäller alla speldagar under hela säsongen 2018.

http://www.arnljot.se/

Jamtli

Under hela sommarsäsongen 2018 har du 42 % rabatt på entrépriset till Jamtli Historieland. Historielandet har öppet mellan 23 juni och 19 augusti.

Klubb Ö-pris: 157 kr (ord. pris 270 kr). Gäller två vuxna per hushåll, barn och unga t.o.m. 18 år går in gratis.

www.jamtli.se

SK Ägir simkollo

Rabatt på simkollo. Simkollot är under vecka 32 och 33 och vänder sig till barn mellan 6 och 12 år.

Klubb Ö-rabatt: 20 % rabatt på simkollo.

För att ta del av rabatten anmäl dig via mejladressen simskola@skagir.se. Ange Klubb Ö i din anmälan.

www.skagir.se

UNF Östersund

Spikbodarna, Torpshammar och sommarläger i Lit. UNF vänder sig till dig mellan 13 och 25 år och anordnar flera prisvärda läger i sommar och med Klubb Ö har du rabatt.

Klubb Ö-rabatt: 20 % rabatt på läger och kurser.

https://www.unf.se/mitt-distrikt/jamtland/

IFK Östersund Dam

Vill du se fotboll i sommar så ser du IFK Östersunds damlags matcher kostnadsfritt.

Klubb Ö erbjudande: Fri entré på hemmamatcher på damlagsmatcher. Visa Klubb Ö-kortet i kassan.

https://www.laget.se/IFKDam

ÖFK

Se ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan med rabatt.

Klubb Ö-erbjudande: 80 kr rabatt på hemmamatchbiljetter (endast Allsvenskan). Biljetter måste köpas i förväg i ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A. Gäller max fyra stycken biljetter hushåll och match.

www.ostersundsfk.se

Fler Klubb Ö-rabatter

Hamngatan – 10 % rabatt på hela sortimentet.

Flowers blomsterhandel - 15 % rabatt på månadens bukett och krukväxt.

Ljusexperten - 10 % rabatt på armatur (gäller ord. pris).

Här hittar du hela listan med erbjudanden.