Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2018-08-15

Extraöppet för studentinflyttning – 1 sept

Ska du flytta in en av våra studentlägenheter? Lördag 1 september har vi extraöppet för att underlätta för dig som inte kan besöka oss under våra ordinarie öppettider. Bobutiken har den dagen öppet mellan klockan 14.00 och 17.00. Fullmakt för tillträde 1 september Kom ihåg att du har tillträde till ditt nya studentboende först från [...]

2018-08-02

Information om boende för nyantagna studenter

Har du blivit antagen till Mittuniversitet eller Yrkeshögskola i Östersund till höstterminen 2018? Söker du studentbostad? Till och med den 10 augusti i år gäller bostadsgarantin för nyantagna studenter vid Mittuniversitet samt Yrkeshögskola i Östersund. För studentbostäder hos Östersundshem gäller principen först till kvarn. Just nu ligger inga bostäder ute på Studenttorget som är vår [...]

2018-08-01

Östersundshem anställer ny vd

Styrelsen för Östersundshem har beslutat att från och med 20 augusti 2018 anställa Johannes Merbom som ny vd för Östersundshem AB. Johannes, född 1976, kommer närmast från en anställning som operativ chef/teknisk direktör i Ryssland, för det tyska förvaltningsbolaget ECE. Tidigare anställningar inkluderar bland annat den som avdelningschef inom Project Department, hos IKEA Real Estate [...]

2018-07-30

Eldningsförbud

På grund av den höga brandrisken i skog och mark har Länsstyrelsen i Jämtlands län beslutat om eldningsförbud. Förbudet omfattar all eldning utomhus, även vid särskild ordningsställda grillplatser samt användande av portabla sprit- och gasolkök. Eldningsförbudet gäller tillsvidare. Kom även ihåg att du aldrig får grilla på balkongen. Information svenska och engelska Information arabiska Information [...]

2018-07-25

Gällande domen från Förvaltningsrätten

Styrelsen för Östersundshem har beslutat att inte överklaga Förvaltningsrättens dom avseende upphandlingen av Attefallshus som skedde under 2016 – 2017. Domen innehåller två delar – den ena är den del som avser att det var brådskande att uppföra bostäder i rådande situation, den andra delen är omfattningen av avtalet, bestående av 100 Attefallshus och option [...]

2018-07-16

Gratis sommarutställning på Jamtli Exercishall

Utställningen 4 x HANTVERKSTÄDER på Jamtli Exercishall (Infanterigatan 30, se karta) tar utgångspunkt i olika rum i det jämtländska landskapet där kreativiteten har fått fritt spelrum. Där hantverkstradition utforskas och tekniskt kunnande blir till genom test och lust. En träbit blir ett färgrikt drag som lockar storgäddan när Patrik Granudd ger sig i kast med [...]

2018-07-05

Arrendator till vandrarhemmet Camp Björnvaktaren sökes

Camp Björnvaktaren är ett lägenhetsboende som ligger i närheten av Skidstadion i Östersund och ägs av Östersundshem. Här finns 20 nyrenoverade lägenheter med fördelningen två till fyra bäddar och möjlighet till extrasängar. Samtliga är fullt utrustade för självhushåll och med tillgång till en gemensam tvättstuga. Utöver lägenhetsboendet finns också den helt nyrenoverade ÖSK-stugan, med fyra [...]

2018-07-03

Öppettider i sommar

I juni har vi öppet som vanligt men från 2 juli till 17 augusti har vi ändrande öppettider i Bobutiken och Kundservice via telefon. Vecka 27 – 33 (2 juli – 17 aug) Bobutiken: Vardagar 10.00 – 15.00 Extraöppet Måndag 2 juli 08.00 – 17.00 Onsdag 1 augusti 08.00 – 17.00 Kundservice: Vardagar 08.00 – [...]

2018-07-02

Sänkta hyror i Fagerskrapan

Efter en förhandling om individuell mätning och debitering av kall- och varmvatten i Fagerskrapan har Östersundshem träffat en överenskommelse med Hyresgästföreningen om att sänka hyrorna i fastigheten med 20 kronor per kvadratmeter och år från och med den 1 augusti 2017. Exempel: Bor du i en lägenhet på 60 kvadratmeter får du en återbetalning på [...]

2018-07-02

Moms på individuell mätning och debitering av el och vatten

Om du bor i en av våra fastigheter som har individuell mätning och debitering av el och vatten kommer du nu se moms på hyresavin. Priset för dig som hyresgäst förändras inte, men delas upp i moms och avgift. Bakgrunden är ett ställningstagande från Skatteverket om att individuell mätning och debitering av el, vatten och [...]

2018-06-13

Sommarerbjudanden med Klubb Ö

Billigare entré på Jamtli, halva priset på Bio Regina och rabatt på biljetter till Arnljot. Det är några av rabatterna som du som hyresgäst har med Klubb Ö i sommar.

Om det inte står annat angivet ska du visa upp ditt Klubb Ö-kort för att ta del av erbjudandena. Kortet ska vara märkt med ditt namn och kundnummer på baksidan.

Arnljotspelen

Se årets upplaga av Arnljotspelen till rabatterat pris. Föreställningen spelas mellan den 6 och 15 juli på Arnljotlägden på Frösön.

Klubb Ö-pris: Vuxen 100 kr (ord. pris 180 kr). Barn under 15 år gratis. Biljetter köpes i entrén. Gäller alla speldagar under hela säsongen 2018.

http://www.arnljot.se/

Jamtli

Under hela sommarsäsongen 2018 har du 42 % rabatt på entrépriset till Jamtli Historieland. Historielandet har öppet mellan 23 juni och 19 augusti.

Klubb Ö-pris: 157 kr (ord. pris 270 kr). Gäller två vuxna per hushåll, barn och unga t.o.m. 18 år går in gratis.

www.jamtli.se

SK Ägir simkollo

Rabatt på simkollo. Simkollot är under vecka 32 och 33 och vänder sig till barn mellan 6 och 12 år.

Klubb Ö-rabatt: 20 % rabatt på simkollo.

För att ta del av rabatten anmäl dig via mejladressen simskola@skagir.se. Ange Klubb Ö i din anmälan.

www.skagir.se

UNF Östersund

Spikbodarna, Torpshammar och sommarläger i Lit. UNF vänder sig till dig mellan 13 och 25 år och anordnar flera prisvärda läger i sommar och med Klubb Ö har du rabatt.

Klubb Ö-rabatt: 20 % rabatt på läger och kurser.

https://www.unf.se/mitt-distrikt/jamtland/

IFK Östersund Dam

Vill du se fotboll i sommar så ser du IFK Östersunds damlags matcher kostnadsfritt.

Klubb Ö erbjudande: Fri entré på hemmamatcher på damlagsmatcher. Visa Klubb Ö-kortet i kassan.

https://www.laget.se/IFKDam

ÖFK

Se ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan med rabatt.

Klubb Ö-erbjudande: 80 kr rabatt på hemmamatchbiljetter (endast Allsvenskan). Biljetter måste köpas i förväg i ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A. Gäller max fyra stycken biljetter hushåll och match.

www.ostersundsfk.se

Fler Klubb Ö-rabatter

Hamngatan – 10 % rabatt på hela sortimentet.

Flowers blomsterhandel - 15 % rabatt på månadens bukett och krukväxt.

Ljusexperten - 10 % rabatt på armatur (gäller ord. pris).

Här hittar du hela listan med erbjudanden.