Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2019-01-18

Välkommen på visning i Lit

Är du intresserad av våra nya lägenheter på Litshöjden? Eller ska du flytta dit? 24 januari och 6 februari har vi två öppna visningar. Torsdag 24 januari och onsdag 6 februari har du möjlighet att se de nya hyresrätterna. Visningarna är mellan klockan 18.00 och 19.30 och vi visar lägenheter i alla storlekar. Lägenheterna ligger [...]

2019-01-18

Vinnare i namntävlingen: ”Litshöjden”

Det nya kvarter som Östersundshem bygger i Lit kommer att kallas ”Litshöjden.” Bidraget skickades in av Anne-Maj Siwers Enbom, som vinner ett presentkort på Fröken Olssons Lilla Fik. Bykontoret i Lit fick totalt in 71 bidrag, och en jury med representanter från Östersundshem och Bykontoret röstade enhälligt fram ”Litshöjden” som bästa förslag. Motiveringen lyder: ”Litshöjden [...]

2019-01-17

Anmäl dig och få gratis basketbiljetter

Fredag 1 februari är vi matchvärd när Jämtland Basket möter Wetterbygden. Då har du som hyresgäst chansen att få gratisbiljetter till matchen. Vi har 200 biljetter att dela ut. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till tavling@ostersundshem.se Märk mejlet med ”Basket”. Två biljetter per hyresgäst. Först till kvarn! Sista anmälningsdag 24 februari! (Efter [...]

2019-01-15

Till hyresgäster i Östersundshem Exploatering AB och Östersundshem 2

Östersundshem AB, 556528-1648, har lämnat in ansökan om fusion till Bolagsverket där man avser att slå samman ovanstående bolag till Östersundshem AB. Fusionen innebär att hyresförhållandet överförs till Östersundshem AB. Fusionen innebär att hyresaviseringen för maj månad 2019 kommer att ske med Östersundshem AB som hyresvärd. Vi vill påminna er om att ni, jämlikt 23 [...]

2019-01-11

Rättelse: Östersundshem kräver Daniel Kindberg på skadestånd

Styrelsen i Östersundshem har idag beslutat att kräva skadestånd av före detta vd, Daniel Kindberg samt övriga åtalade. Detta sker i enlighet med de åtalspunkter som tingsrätten nu framlagt. - Våra anspråk gäller både rena kapitalförluster, men också de kostnader som vi haft internt i samband med det utredningsarbete som nu lett fram till åtal, [...]

2019-01-09

Få gratis hockeybiljetter till ÖIK-Borlänge

Nästa onsdag den 16 januari är vi matchvärd när Östersunds IK möter Borlänge. Till matchen delar vi ut 100 gratisbiljetter till våra hyresgäster. Matchen spelas i Östersund Arena och börjar kl. 19.00. Biljetter finns att hämta i vår Bobutik mot uppvisande av Klubb Ö-kort. Max två biljetter per person. Bobutikens öppettider: Måndag – Torsdag: 10.00 [...]

2018-12-21

Information om boende för nyantagna studenter

Har du blivit antagen till Mittuniversitet eller Yrkeshögskola i Östersund till vårterminen 2019? Söker du studentbostad? Till och med den 31 december gäller bostadsgarantin för nyantagna studenter vid Mittuniversitet samt Yrkeshögskola i Östersund. För studentbostäder hos Östersundshem gäller principen först till kvarn. Just nu ligger inga bostäder ute på Studenttorget som är vår marknadsplats för [...]

2018-12-20

Hyreshöjningen för 2019 blir 1,8 procent

Hyresgästföreningen och Östersundshem har nu kommit överens om den årliga hyreshöjningen. Förhandlingarna har skett i mycket god anda, och höjningen hamnar på 1,8 procent. Höjningen gäller för såväl vanliga hyresbostäder som studentbostäder, och träder i kraft den 1 mars 2019. - Det är glädjande att vi nått en uppgörelse innan årsskiftet. Årets uppgörelse har varit [...]

2018-12-19

Förvara inget i trapphuset – skydda dig och dina grannar mot brand

Har du koll på att trapphuset är en livsviktig utrymningsväg och att du därför inte får förvara något där? Trapphuset ska vara fritt från t.ex. tidningar, kartonger, skor, dörrmattor, cyklar, rullatorer och barnvagnar. Startar en brand så sprider den sig snabbt och bildar giftig rök. Förvara därför alla dina saker inne i lägenheten eller i [...]

2018-12-18

Östersundshems nya styrelse är utsedd

Vid måndagens Kommunfullmäktige i Östersunds kommun valdes en ny styrelse för Östersundshem. Östersundshems nya styrelse: Mattias Lööv, ordförande, opolitisk Åke Ljusberg (C) Eva Nässén (C) Joackim Ekroth, (M), 1:e vice ordförande, Pär Fredriksson (M) Björn Sandal (S), 2:e vice ordförande, Jessica Wånggren Amarouche (S) Nisse Sandqvist (V) Ersättare: Linda Sjöstedt (M) och Jan Högberg (S) [...]

2018-06-13

Sommarerbjudanden med Klubb Ö

Billigare entré på Jamtli, halva priset på Bio Regina och rabatt på biljetter till Arnljot. Det är några av rabatterna som du som hyresgäst har med Klubb Ö i sommar.

Om det inte står annat angivet ska du visa upp ditt Klubb Ö-kort för att ta del av erbjudandena. Kortet ska vara märkt med ditt namn och kundnummer på baksidan.

Arnljotspelen

Se årets upplaga av Arnljotspelen till rabatterat pris. Föreställningen spelas mellan den 6 och 15 juli på Arnljotlägden på Frösön.

Klubb Ö-pris: Vuxen 100 kr (ord. pris 180 kr). Barn under 15 år gratis. Biljetter köpes i entrén. Gäller alla speldagar under hela säsongen 2018.

http://www.arnljot.se/

Jamtli

Under hela sommarsäsongen 2018 har du 42 % rabatt på entrépriset till Jamtli Historieland. Historielandet har öppet mellan 23 juni och 19 augusti.

Klubb Ö-pris: 157 kr (ord. pris 270 kr). Gäller två vuxna per hushåll, barn och unga t.o.m. 18 år går in gratis.

www.jamtli.se

SK Ägir simkollo

Rabatt på simkollo. Simkollot är under vecka 32 och 33 och vänder sig till barn mellan 6 och 12 år.

Klubb Ö-rabatt: 20 % rabatt på simkollo.

För att ta del av rabatten anmäl dig via mejladressen simskola@skagir.se. Ange Klubb Ö i din anmälan.

www.skagir.se

UNF Östersund

Spikbodarna, Torpshammar och sommarläger i Lit. UNF vänder sig till dig mellan 13 och 25 år och anordnar flera prisvärda läger i sommar och med Klubb Ö har du rabatt.

Klubb Ö-rabatt: 20 % rabatt på läger och kurser.

https://www.unf.se/mitt-distrikt/jamtland/

IFK Östersund Dam

Vill du se fotboll i sommar så ser du IFK Östersunds damlags matcher kostnadsfritt.

Klubb Ö erbjudande: Fri entré på hemmamatcher på damlagsmatcher. Visa Klubb Ö-kortet i kassan.

https://www.laget.se/IFKDam

ÖFK

Se ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan med rabatt.

Klubb Ö-erbjudande: 80 kr rabatt på hemmamatchbiljetter (endast Allsvenskan). Biljetter måste köpas i förväg i ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A. Gäller max fyra stycken biljetter hushåll och match.

www.ostersundsfk.se

Fler Klubb Ö-rabatter

Hamngatan – 10 % rabatt på hela sortimentet.

Flowers blomsterhandel - 15 % rabatt på månadens bukett och krukväxt.

Ljusexperten - 10 % rabatt på armatur (gäller ord. pris).

Här hittar du hela listan med erbjudanden.