Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2019-05-23

Problem med hemsidan

Just nu har vi problem med att tacka ja till lägenhetserbjudanden på hemsidan. Vi jobbar med att lösa problemet.

2019-05-23

Bobutiken stänger 14.00 fredag 24 maj

På fredag den 24 maj stänger Bobutiken klockan 14.00. Vår Bobutiken på stänger en timme tidigare på fredag. Kundservice via telefon har öppet som vanligt till 15.00. Öppettider 24 maj Bobutiken: 10.00-14.00 Kundservice via telefon: 09.00-12.00 och 13.00-15.00 När vi har stängt kan du mejla frågor till info@ostersundshem.se och göra ej akuta felanmälningar via Mina [...]

2019-05-22

Visningar på Stallmästaren och Tallåsen

Den kommande veckan har vi visning av trygghetsboende Stallmästaren på Remonthagen och de nya hyresrätterna på Remonthagen. Visning Trygghetsboendet Stallmästaren – torsdag 23 maj Öppen visning kl 18-19.30 i det första huset (Ryttarvägen 73-75). Parkering sker strax nedanför, innanför grindarna vid huset på Ryttarvägen 71. www.ostersundshem.se/stallmastaren Visning hyresrätter Tallåsen – tisdag 28 maj Öppen visning [...]

2019-05-14

Kenneth Karlsson ny vd på Östersundshem

Efter en väl förankrad rekryteringsprocess har Östersundshems styrelse beslutat att anställa Kenneth Karlsson som ny vd. Kenneth kommer närmast från tjänsten som vd för Krokomsbostäder, och har en gedigen bakgrund inom såväl fastighetsbranschen som offentlig sektor. - Vi känner oss mycket trygga med Kenneths bakgrund och kompetens, han har de egenskaper som krävs för att [...]

2019-05-08

Gratis cirkus och prova på 25 maj

Lördag den 25 maj klockan 12.00 välkomnar vi tillsammans med Cirkus Kul och Bus dig till en exklusiv cirkusföreställning för hela familjen. Du får även chansen att själva prova på att vara cirkusartist. Innan föreställningen bjuder vi på korv med bröd (finns vegetariskt alternativ) och efteråt kan du med hjälp av cirkusskolan duktiga aktörer testa [...]

2019-05-08

Svara på enkät om boinflytande

Tillsammans med Hyresgästföreningen planerar vi årets boinflytandeaktiviteter. Du som hyresgäst är en viktig del i det arbetet och inom kort kommer du får ett sms med en länk till en enkät om boinflytande. Vi vill undersöka vad du tycker om trivsel och trygghet kopplat till ditt boende. Svaren kommer vi att använda för att gemensamt [...]

2019-05-08

Halva priset på vårkonsert med Rock & popkören 65+

Lena Ljung är gästartist när Rock- & Pop kören 65+ har konsert den 16 maj. Som hyresgäst får du en fin rabatt och betalar endast 100 kronor. Konserten är på Storsjöteatern torsdag den 16 maj klockan 19.00. I vanlig ordning leds kören av av Roger Rådström med husband. Klubb Ö-erbjudande: 100 kronor för vuxen (ordinarie [...]

2019-05-07

Nya lägenheter att söka på Tallåsen

Nu kan du söka lägenhet i två av de nya husen på Tallåsen. De ligger nära naturen och centrum och består av välplanerade ettor och tvåor. Det är husen med adress Bandvagnsgränd 7 och 9 som går att söka nu. Inflyttning i september 2019. Så söker du lägenhet på Tallåsen Först behöver du registrera dig [...]

2019-05-07

Rabatt på Östersundsgymnasternas sommarskola

Som hyresgäst får du 100 kronor i rabatt på Östersundsgymnasternas sommarskola. Under vecka 25 och 26 anordnar Östersundsgymnasterna fyra läger i gymnastik för barn 8-12 år. Deltagarna kommer att få testa på olika grenar, och den vänder sig främst till barn som inte tränat gymnastik tidigare eller är nybörjare. Tider och ordinarie priser: Läger 1: [...]

2019-05-03

Vd-förändringar inom Östersundshem

Östersundshems styrelse kommer på nästa styrelsemöte, den 14 maj, att fatta beslut om vem som får tjänsten som ny vd. I samband med detta möte avslutar Christer Sundin sin tjänst som tillförordnad vd, på egen begäran. Som ny tillförordnad vd utses Peter Cederwall. Han tjänstgör till dess att en ny vd tillträder. Peter är en [...]

2018-06-13

Sommarerbjudanden med Klubb Ö

Billigare entré på Jamtli, halva priset på Bio Regina och rabatt på biljetter till Arnljot. Det är några av rabatterna som du som hyresgäst har med Klubb Ö i sommar.

Om det inte står annat angivet ska du visa upp ditt Klubb Ö-kort för att ta del av erbjudandena. Kortet ska vara märkt med ditt namn och kundnummer på baksidan.

Arnljotspelen

Se årets upplaga av Arnljotspelen till rabatterat pris. Föreställningen spelas mellan den 6 och 15 juli på Arnljotlägden på Frösön.

Klubb Ö-pris: Vuxen 100 kr (ord. pris 180 kr). Barn under 15 år gratis. Biljetter köpes i entrén. Gäller alla speldagar under hela säsongen 2018.

http://www.arnljot.se/

Jamtli

Under hela sommarsäsongen 2018 har du 42 % rabatt på entrépriset till Jamtli Historieland. Historielandet har öppet mellan 23 juni och 19 augusti.

Klubb Ö-pris: 157 kr (ord. pris 270 kr). Gäller två vuxna per hushåll, barn och unga t.o.m. 18 år går in gratis.

www.jamtli.se

SK Ägir simkollo

Rabatt på simkollo. Simkollot är under vecka 32 och 33 och vänder sig till barn mellan 6 och 12 år.

Klubb Ö-rabatt: 20 % rabatt på simkollo.

För att ta del av rabatten anmäl dig via mejladressen simskola@skagir.se. Ange Klubb Ö i din anmälan.

www.skagir.se

UNF Östersund

Spikbodarna, Torpshammar och sommarläger i Lit. UNF vänder sig till dig mellan 13 och 25 år och anordnar flera prisvärda läger i sommar och med Klubb Ö har du rabatt.

Klubb Ö-rabatt: 20 % rabatt på läger och kurser.

https://www.unf.se/mitt-distrikt/jamtland/

IFK Östersund Dam

Vill du se fotboll i sommar så ser du IFK Östersunds damlags matcher kostnadsfritt.

Klubb Ö erbjudande: Fri entré på hemmamatcher på damlagsmatcher. Visa Klubb Ö-kortet i kassan.

https://www.laget.se/IFKDam

ÖFK

Se ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan med rabatt.

Klubb Ö-erbjudande: 80 kr rabatt på hemmamatchbiljetter (endast Allsvenskan). Biljetter måste köpas i förväg i ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A. Gäller max fyra stycken biljetter hushåll och match.

www.ostersundsfk.se

Fler Klubb Ö-rabatter

Hamngatan – 10 % rabatt på hela sortimentet.

Flowers blomsterhandel - 15 % rabatt på månadens bukett och krukväxt.

Ljusexperten - 10 % rabatt på armatur (gäller ord. pris).

Här hittar du hela listan med erbjudanden.