Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2018-11-27

Ingen till skada vid brand i förrådsbyggnad

Vid femtiden på tisdag morgon larmades SOS om en brand i en av våra förrådsbyggnader. Fastigheten är belägen i gamla I5-skogen, och användes endast som förråd. Inga människor befann sig i byggnaden, och inga har kommit till skada. Polisen utreder nu vad som skett.

2018-11-26

Östersundshems vd slutar på egen begäran

Bolagets vd Johannes Merbom och Östersundshems styrelse är överens om uppsägningen, och Merbom avslutar sin anställning med omedelbar verkan. Orsaken är att styrelsen och vd har alltför olika uppfattningar om hur företaget ska ledas i framtiden. En rekryteringsprocess inleds omgående, och tills vidare tjänstgör Christer Sundin som tillförordnad vd.

2018-11-23

Nyheter och förändringar i Klubb Ö

Under nästa år har vi nya erbjudanden med Jämtland Basket, däremot har vi inte några rabatter på årskort och biljetter till Östersunds FK. Jämtland Basket 20 procent rabatt på samtliga hemmamatcher i Basketligans grundserie. Biljetter med rabatt köpes på plats i sporthallen mot uppvisande av Klubb Ö-kort. Studenter vid MIUN bjuds på biljetter till en [...]

2018-11-21

Byggnation pågår i Lit, Tallåsen och Remonthagen

Vi bygger för fullt! Nästa år är över 100 nya hyresrätter klara för inflyttning. Du hittar dem både centralt och utanför stan – BoKlok-lägenheter i Lit, trygghetsboende på Remonthagen och hyresrätter på Tallåsen. Det första BoKlok-huset är nu på plats i Lit, och snart kommer det andra. En del arbete kvarstår innan de första hyresgästerna [...]

2018-11-16

Dille restauranger arrenderar Björnvaktaren

Nu är avtalet påskrivet och Dille Restauranger arrenderar nu Camp Björnvaktaren vid Skidstadion. I och med att de tagit över driften av verksamheten byter den namn till Arctura Lodge & Konferens. Har du redan en bokning? Dille gård tar över alla befintliga bokningar. Du som har en bokning kommer få mer information och nya kontaktuppgifter [...]

2018-11-15

Halva priset på Rock- och Popkören 65+ konsert med Mikael Rickfors

Mikael Rickfors är gästartist när Rock- & Pop kören 65+ har konsert den 29 november. Som hyresgäst får du en fin rabatt och betalar endast 100 kronor. Konserten är på Gamla Teatern torsdag den 29 november klockan 19.00. I vanlig ordning leds kören av av Roger Rådström med husband. Klubb Ö-erbjudande: 100 kronor för vuxen [...]

2018-11-08

Namntävling: Vad ska kvarteret i Lit heta?

Tillsammans med IKEA och Skanska bygger vi 20 hyresrätter i Lit och nu behöver kvarteret ett namn. Har du ett bra förslag? Kom förbi och lämna det direkt på Bykontoret i Lit, eller skicka det till info@bykontoret-lit.se. Senast 13 december vill vi ha ditt förslag. En jury från Östersundshem och Byföreningen i Lit utser det [...]

2018-11-05

Nu kan du söka lägenhet i Lit

Till våren kan du flytta in i en nyproducerad lägenhet i Lit. Nu finns de publicerade på hemsidan under lediga bostäder och går att söka fram till 15 november. Hyresrätterna ligger centralt med närhet till affär, skola och annan service. Storleken på de 20 lägenheterna är mellan ett och tre rum och kök, och oavsett [...]

2018-10-22

Med anledning av inslaget i P4 Jämtland

Med anledning av dagens inslag i P4 Jämtland vill vi dementera uppgiften om att Östersundshem är skattefinansierade. Östersundshem är ett aktiebolag och drivs inte av skattemedel.

2018-10-19

Nu går vattnet att dricka igen – kokningspåbudet upphävt

Östersunds kommun meddelade under fredag förmiddag att vattnet inte längre behöver kokas och att man kan dricka och använda det som vanligt. Läs mer på kommunens hemsida.

2018-03-02

Kom ihåg Klubb Ö på sportlovet

Film

Nästa vecka är det sportlov! Här kommer lite Klubb Ö-tips samt andra saker som är på gång hos våra sponsorsamarbeten. Halva priset på bio och rabatter i Vinterparken är några erbjudanden som passar bra under lovdagar. Kom ihåg att ta med ditt Klubb Ö-kort!

Halva priset på Bio Regina
På lördag är det Oscarsfilmfestival på Bio Regina. Då visas tio av årets Oscarsnominerade filmer.

Med Klubb Ö har du alltid 50 procent rabatt på biljettpriset varje tisdag och lördag 45 kr (ord 90 kr). Biljetter köps hos Bio Regina. Visa Klubb Ö-kortet i kassan. Gäller max fyra personer per hushåll.

www.bioregina.se

Kul i Vinterparken
I Vinterparken finns mycket roligt att göra och med ditt Klubb Ö-kort har du dessutom fina rabatter. Visa Klubb Ö-kortet i kassan.

  • Korv med bröd i vinterkiosken, 10 kr.
  • 50 % rabatt på uthyrning av sparkar/skridskor/skidor i Sjöbutiken.
  • 50 % rabatt på Allmänhetens bad. Varje tisdag kl 16-20 och söndag kl 14-18.

www.vinterparken.se

Fint glid i Svartsjöarna
Östersundshem sponsrar Svartsjöarnas skidspår så att de kan fortsätta att hålla spåren öppna, gratis och i bra skick. Ut och njut!

www.svartsjoarna.se

Gratis hockey på Östersund Arena
På lördag 3 mars kl. 16.00 spelar ÖIK playoff till Hockey Allsvenskan. ÖIK möter Tranås på Östersund Arena. Länets företagare bjuder på entrén.

Fler Klubb Ö-erbjudanden hittar du här.

Vi önskar er ett härligt sportlov!