Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2018-05-25

Östersundshem söker nu en verkställande direktör

Tjänsten som vd för Östersundshem ligger nu öppen för ansökningar. I den här rekryteringen samarbetar vi med One Partner Group - läs mer och ansök här.

2018-05-24

Var försiktig vid eldning utomhus – risk för gräsbrand

Vi vill uppmana alla hyresgäster att iakttaga försiktighet vid grillning och annan hantering av eld utomhus. Risk för gräsbrand råder enligt SMHI.  Stor försiktighet bör iakttas vid eldning utomhus.

2018-05-08

Öppettider vid inflytt 1 juni kl. 8-15

Vi vill uppmärksamma dig som ska flytta till en ny bostad att vi fredag den 1 juni i samband med inflyttning har vi öppet klockan 08.00-15.00. Planera gärna din inflyttning och hämtning av nycklar. Har du inte möjlighet att hämta nycklarna till din nya bostad den 1 juni är våra ordinarie öppettider: Måndag – Torsdag [...]

2018-05-07

Rabatt på sommarskola med Östersundsgymnasterna

Som hyresgäst får du 100 kronor i rabatt på Östersundsgymnasternas sommarskola. Under vecka 25 och 26 anordnar Östersundsgymnasterna fyra läger i gymnastik för barn födda mellan 2005 och 2010. Deltagarna kommer att få testa på olika grenar, och den vänder sig främst till barn som inte tränat gymnastik tidigare eller är nybörjare. Tider och ordinarie [...]

2018-05-04

Gratis cirkus och prova på 26 maj

Lördag den 26 maj klockan 12.00 välkomnar vi tillsammans med Cirkus Kul och Bus våra hyresgäster på en exklusiv cirkusföreställning för hela familjen. Du får även chansen att själva prova på att vara cirkusartist. Innan föreställningen bjuder vi på korv med bröd och efteråt kan du med hjälp av cirkusskolan duktiga aktörer testa att göra [...]

2018-04-30

Nytt nummer av Hemmatidningen

Nu har det senaste numret av Hemma delats ut till våra hyresgäster. Här kan du ladda ner tidningen.

2018-04-23

Säg upp din studentlägenhet i tid

Läser du sista terminen? Kom ihåg att säga upp din studentlägenhet. Uppsägningstiden är tre kalendermånader, och innebär vanligtvis att du måste lämna din uppsägning senast den sista i månaden för att inte bli debiterad hyra ytterligare en månad. För att din lägenhet ska vara uppsagd till sista juli och du ska slippa betala hyra för [...]

2018-04-20

Östersundshem gör genomlysning

Östersundshem vill ha ordning och reda. Därför har styrelseordförande Tord Andnor beslutat om en genomlysning av bolagets ekonomiska transaktioner rörande ett antal entreprenader och samarbeten. - Vi har med början av igår fått frågor huruvida vi ska göra en genomlysning. Och det har jag beslutat är nödvändigt, med anledning av att vi själva vill ha [...]

2018-04-20

Daniel Kindberg säger upp sig som vd för Östersundshem

Daniel Kindberg lämnade igår kväll in sin avskedsansökan till Östersundshems styrelseordförande Tord Andnor. Här kan du läsa det pressmeddelande som skickats ut.

2018-04-19

Från 1 juni sköter Q-Park alla bilplatser

Q-Park kommer att ta över driften för samtliga av våra bilplatser – det innefattar alla typer av parkeringsplatser, garage och carportar. De sköter redan driften i områdena Tallåsen, Remonthagen, Lugnet, Valhall samt Infanterigatan 21 på Stadsdel Norr, och från 1 juni 2018 tar de över resterande områden. De kommer bland annat ha hand om uthyrning, [...]

2018-01-24

Nya öppettider på fredagar

Från februari 2018 har vår kundservice via telefon och vår bobutik på Rådhusgatan 29 nya öppettider på fredagar.

Ordinarie öppettider från 1 februari

Bobutiken: Mån-Tors 10.00 – 16.30
Fredag 10.00-15.00

Extraöppet vid inflyttning, första vardagen varje månad: 08.00 – 18.00

Kundservice: Måndag-Torsdag 08.00 – 16.30
Fredag 09.00-15.00

Lunchstängt: 12.00 – 13.00

Övrig tid kan du alltid skicka mejl till info@ostersundshem.se. Ej akuta felanmälningar kan du göra genom att logga in på Mina sidor.