Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2018-12-11

Snöröjning i våra områden

Nu när vintern är här är det många som ringer till vår kundservice med frågor om snöröjning. Här hittar du lite information om hur vi jobbar med att ploga och skotta snö. Vem har ansvar för snöröjningen? Östersundshem har hand om snöröjningen inom våra egna bostadsområden, samt gångbanor i anslutning till fastighetens tomtgräns. Om någon [...]

2018-12-11

Problem med värmen på Lillberget

Just nu är det problem med värmen i våra lägenheter i fastigheten Lillberget (Skogsvägen, Mjällbyvägen) på Frösön. Vi håller på att undersöker vad felet beror på och hoppas att det ska vara åtgärdat så snabbt som möjligt.

2018-11-27

Ingen till skada vid brand i förrådsbyggnad

Vid femtiden på tisdag morgon larmades SOS om en brand i en av våra förrådsbyggnader. Fastigheten är belägen i gamla I5-skogen, och användes endast som förråd. Inga människor befann sig i byggnaden, och inga har kommit till skada. Polisen utreder nu vad som skett.

2018-11-26

Östersundshems vd slutar på egen begäran

Bolagets vd Johannes Merbom och Östersundshems styrelse är överens om uppsägningen, och Merbom avslutar sin anställning med omedelbar verkan. Orsaken är att styrelsen och vd har alltför olika uppfattningar om hur företaget ska ledas i framtiden. En rekryteringsprocess inleds omgående, och tills vidare tjänstgör Christer Sundin som tillförordnad vd.

2018-11-23

Nyheter och förändringar i Klubb Ö

Under nästa år har vi nya erbjudanden med Jämtland Basket, däremot har vi inte några rabatter på årskort och biljetter till Östersunds FK. Jämtland Basket 20 procent rabatt på samtliga hemmamatcher i Basketligans grundserie. Biljetter med rabatt köpes på plats i sporthallen mot uppvisande av Klubb Ö-kort. Studenter vid MIUN bjuds på biljetter till en [...]

2018-11-21

Byggnation pågår i Lit, Tallåsen och Remonthagen

Vi bygger för fullt! Nästa år är över 100 nya hyresrätter klara för inflyttning. Du hittar dem både centralt och utanför stan – BoKlok-lägenheter i Lit, trygghetsboende på Remonthagen och hyresrätter på Tallåsen. Det första BoKlok-huset är nu på plats i Lit, och snart kommer det andra. En del arbete kvarstår innan de första hyresgästerna [...]

2018-11-16

Dille restauranger arrenderar Björnvaktaren

Nu är avtalet påskrivet och Dille Restauranger arrenderar nu Camp Björnvaktaren vid Skidstadion. I och med att de tagit över driften av verksamheten byter den namn till Arctura Lodge & Konferens. Har du redan en bokning? Dille gård tar över alla befintliga bokningar. Du som har en bokning kommer få mer information och nya kontaktuppgifter [...]

2018-11-15

Halva priset på Rock- och Popkören 65+ konsert med Mikael Rickfors

Mikael Rickfors är gästartist när Rock- & Pop kören 65+ har konsert den 29 november. Som hyresgäst får du en fin rabatt och betalar endast 100 kronor. Konserten är på Gamla Teatern torsdag den 29 november klockan 19.00. I vanlig ordning leds kören av av Roger Rådström med husband. Klubb Ö-erbjudande: 100 kronor för vuxen [...]

2018-11-08

Namntävling: Vad ska kvarteret i Lit heta?

Tillsammans med IKEA och Skanska bygger vi 20 hyresrätter i Lit och nu behöver kvarteret ett namn. Har du ett bra förslag? Kom förbi och lämna det direkt på Bykontoret i Lit, eller skicka det till info@bykontoret-lit.se. Senast 13 december vill vi ha ditt förslag. En jury från Östersundshem och Byföreningen i Lit utser det [...]

2018-11-05

Nu kan du söka lägenhet i Lit

Till våren kan du flytta in i en nyproducerad lägenhet i Lit. Nu finns de publicerade på hemsidan under lediga bostäder och går att söka fram till 15 november. Hyresrätterna ligger centralt med närhet till affär, skola och annan service. Storleken på de 20 lägenheterna är mellan ett och tre rum och kök, och oavsett [...]

2017-10-26

Sponsringsnyheter – håll ögonen öppna!

Nu är det snart dags för ett nytt år, och det innebär fler spännande sponsorsamarbeten. Under 2018 kommer vi att presentera ett par roliga nyheter, så håll utkik!

Förmånerna som våra sponsorsamarbeten ger är något som är mycket uppskattat bland våra hyresgäster. I vår senaste kundundersökning uppgav 75 procent att de vara positiva till sponsring, och det är en siffra som ökat stadigt sedan 2013. Därför fortsätter vi att utveckla sponsringen med nya engagemang! Inför nästa år har vi flera samarbetspartners på väg in, bland annat med två föreningar i Brunflo. Dessutom blir det speciella aktiviteter för tjejer och unga i vår nya lokal Verket (gamla Saga-lokalen).

För oss är det viktigt att ha en så jämn fördelning som möjligt mellan våra tre huvudområden, som är sport, kultur och sociala aktiviter. Därför kan det komma att bli förändringar gällande våra olika erbjudanden under nästa år – i och med att vi ökar bland annat det sociala engagemanget.