Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2017-11-24

Vi stänger kl. 16.00 fredag 24 november

Kundservice och Felanmälan stänger kl. 16.00 fredag 24 november, både via telefon och i receptionen. Frågor kan under tiden lämnas till info@ostersundshem.se och felanmälningar kan skickas in via Mina sidor.   Vid akut felanmälan (vattenavbrott etc) kontakta jouren på tel 063-13 71 00.

2017-11-20

70-årsjubileum med öppet hus

Östersundshem firar 70 år, och det uppmärksammar vi bl.a. med en Öppet hus-dag i våra nyrenoverade lokaler på Prästgatan 50 (gamla Saga-lokalen, som numera heter Verket). Kom förbi den 29 november kl 11-15. Alla är välkomna! 11.00 Vad händer i den nya lokalen? Lunchföreläsning med Daniel Kindberg och Innanförskapsakademin.    Vi bjuder på bakelser! Det [...]

2017-11-20

Rabatt på körkonsert med Tomas Ledin och The Rockin Pots

Jämtlands musikskolas körer Just For Fun, Still For Fun & The Rockin Pots med gästartist Tomas Ledin bjuder in till konsert 20 december kl. 19.00. Klubb Ö-kortet ger dig som hyresgäst halva priset på biljetterna! Biljetterna köper du på Gamla Teatern. Biljettsläpp måndag 20 november kl. 17.00. Klubb Ö pris: 125 kr. (Ord pris 250 [...]

2017-11-16

Halva priset på Rock- och Popkören 65+ julkonsert med Micke Mojo

Kom i julstämning med konsert på Gamla Teatern. Den 3 december klockan 19.00 bjuder Rock- och Popkören 65+ in till julkonsert med Micke Mojo. Hyresgäster har 50 procent rabatt med Klubb Ö-kortet. Gå in på www.rockpop.se för att köpa dina biljetter, välj Östersundshem och köp till rabatterat pris. Klubb Ö-pris: 100 kr för vuxen (ord [...]

2017-11-16

Logga in för att behålla din kötid

Från och med 1 januari 2018 kommer vi inte längre att skicka ut en årlig påminnelse om att logga in och därmed förlänga din kötid. Vill du som står i vår bostadskö behålla dina köpoäng är det därför viktigt att du själv kommer ihåg att logga in åtminstone en gång inom en tolvmånadersperiod (exempel: om [...]

2017-11-01

Östersundshem föreslås få positivt planbesked för hyreslägenheter i Lit

Önskan om fler hyreslägenheter i Lit har länge varit stor. Östersundshem har ansökt om att få påbörja en detaljplaneprocess för att bygga hyreslägenheter. Ansökan som Östersundshem har lämnat in till Samhällsbyggnadsförvaltningen i Östersund gäller ett flerfamiljshus på kommunens fastighet Söre 5:83, direkt söder om fotbollsplanen i Lit – i anslutning till förpackningsinsamlingen. - Nya bostäder [...]

2017-11-01

Dags för kundundersökning

Just nu genomför undersökningsföretaget Mistat AB en kundundersökning bland Östersundshems hyresgäster. Det är viktigt för oss att få reda på vad du som hyresgäst tycker om Östersundshem, och genom undersökningen mäter vi bland annat kundnöjdhet. Mistat kommer att ringa upp slumpmässigt utvalda hyresgäster för en telefonintervju som tar ungefär tio minuter. Dina synpunkter är värdefulla [...]

2017-10-26

Nya öppettider för Kundservice och Bobutiken från vecka 44

Från måndag den 30 oktober 2017 har vår kundservice via telefon och vår bobutik på Rådhusgatan 29 nya öppettider. Ordinarie öppettider från 30 oktober Bobutiken: Vardagar 10.00 – 16.30 Extraöppet vid inflyttning, första vardagen varje månad: 08.00 – 18.00 Kundservice: Vardagar 08.00 – 16.30 Lunchstängt: 12.00 – 13.00 Övrig tid kan du alltid skicka mejl [...]

2017-10-26

Sponsringsnyheter – håll ögonen öppna!

Nu är det snart dags för ett nytt år, och det innebär fler spännande sponsorsamarbeten. Under 2018 kommer vi att presentera ett par roliga nyheter, så håll utkik! Förmånerna som våra sponsorsamarbeten ger är något som är mycket uppskattat bland våra hyresgäster. I vår senaste kundundersökning uppgav 75 procent att de vara positiva till sponsring, [...]

2017-10-25

Halva priset på Skridskokul och Bandyskola

Vintern närmar sig med stormsteg och snart är det dags för Skridskokul och Bandyskola med Östersunds bandysällskap. Med Klubb Ö har du som hyresgäst 50 procent rabatt på deltagaravgiften. Skridskokul och Bandyskolan kommer att vara på måndagar kl. 18.15, med start 13 november och pågår sedan till i slutet av februari. Det finns två olika [...]

2017-05-30

Grillning, studsmattor och andra påminnelser för sommaren

Nu är snart sommaren här med grillning, bad och annat som hör till. För att alla hyresgäster ska få en trevlig sommar i våra bostadsområden finns det en del saker som är bra att tänka på.

Grilla lugnt. Använd gärna de grillplatser som finns i våra områden. Om du grillar med egen grill, se till att hålla dem på avstånd från huset, det vill säga: Grilla inte på balkonger och uteplatser.

Inga studsmattor. Eftersom studsmattor medför en stor olycksrisk och vi dessutom är ansvariga för det som sker inom våra områden, kan vi inte tillåta studsmattor på gårdar och uteplatser.

Dags för plask. Det är okej med plaskpooler för de minsta barnen. Kom bara ihåg att alltid hålla koll och att tappa ur vattnet när de badat klart, på grund av olycksrisken. Pooler som rymmer mer än 300 liter får inte användas inom våra områden.

Kör varsamt. Så här på våren och sommaren är många barn ute och leker. Försök hålla det i minnet och kör lite extra lugnt kring bostadsområdena.

Fimpar. Undvik att kasta fimpar på marken. Tänk på småbarn och husdjur, och inte minst den allmänna trivseln i området.

Cykelparkering.
Sommaren är cykelns årstid. Se bara till att parkera den antingen i cykelställen eller i cykelrummen. Då blockerar du varken dörrar Eller vägar i onödan.