Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2017-04-21

Gå billigare med Klubb-Ö på konsert med Rock- & Pop kören 65+

Caroline af Ugglas är gästartist när Rock- & Pop kören 65+ har vårkonsert den 17 maj. Som hyresgäst får du en fin rabatt och betalar endast 100 kronor. Konserten är på Gamla Teatern onsdagen den 17 maj klockan 19.00. I vanlig ordning leds kören av av Roger Rådström med husband. Klubb Ö-erbjudande: 100 kronor för [...]

2017-04-20

Stängt tisdag 25 april, kl. 8-13

Kundservice håller stängt kl 8-13 under tisdag 25 april, både via reception och telefon. Frågor kan under tiden lämnas till info@ostersundshem.se och felanmälningar kan lämnas till fel@ostersundshem.se eller skickas in via Mina sidor.   Vid akut felanmälan (vattenavbrott etc) kontakta jouren på tel 063-13 71 00.

2017-04-18

Klubb Ö-rabatt på sommarskola i gymnastik

Som hyresgäst får du 100 kronor i rabatt på Östersundsgymnasternas sommarskola. Under vecka 25 och 26 anordnar Östersundsgymnasterna fyra läger i gymnastik för barn födda mellan 2004 och 2009. Deltagarna kommer att få testa på olika grenar, och den vänder sig främst till barn som inte tränat gymnastik tidigare eller är nybörjare. Tider och ordinarie [...]

2017-04-11

Länsstyrelsen avslår överklagan för Attefallhus vid arenan

Nu har Länsstyrelsen beslutat att avslå överklagan gällande det tidsbegränsade bygglovet för Attefallhus vid Jämtkraft arena. Länsstyrelsen meddelar att de gör samma bedömning som kommunen, att beslutet om ett tillfälligt bygglov för 18 hus på fastigheten Norr 1:18 var riktigt. Om du vill läsa hela beslutet finns det att ta del hos Länsstyrelsen.

2017-04-06

Rabatt på simskola på påsk- och sommarlovet

Dags för barnen att lära sig simma? Som hyresgäst har du rabatt på simskola med SK Ägir, och nu kan du anmäla dig både till påsklovet och sommaren. Under påsklovet, från 18 till 21 april anordnar SK Ägir en fyra dagar lång intensivsimskola. De håller till på Sollidenbadet och med Klubb Ö har du 15 [...]

2017-04-03

Överklagan gällande bygglov för Attefallshus avslås

Länsstyrelsen har beslutat att avslå de överklaganden som kommit in angående de tillfälliga byggloven för Attefallshusen i Lit och Valla. Placeringen av byggnaderna strider inte mot plan- och bygglagen och Länsstyrelsen gör bedömningen att kommunens beslut att bevilja bygglov var riktigt. Om du vill läsa hela besluten finns de att ta del hos Länsstyrelsen.

2017-04-01

Rabatt på Storsjöyran med Klubb Ö

Nu har vi ett exklusivt yranerbjudande för våra hyresgäster. Du får 200 kronor i rabatt vid köp av endagsbiljett. Erbjudandet gäller för endagsbiljetter, valfri dag – fredag eller lördag (ej ungdomsbiljett). Rabatten gäller mellan 1 april och 31 maj. Max fyra biljetter per hushåll. Så här köper du biljett: 1. Gå in på länken www.yran.se/biljetter [...]

2017-03-28

Besiktning av lägenheter för systematisk hyresättning

Under våren kommer vi att besikta alla lägenheter i vårt bestånd. Det är en del i det pågående arbetet med en systematisk hyressättning, det vill säga en hyra utifrån bland annat lägenhetens standard och storlek. Arbetet görs tillsammans med Hyresgästföreningen och besiktningarna kommer att utföras mellan vecka 14 och 19. När turen kommit till ditt [...]

2017-03-23

Östersundshems vd utvald till nationellt integrationsråd

Bransch- och intresseorganisationen SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag har tillsatt ett nationellt, strategiskt integrationsråd. Rådet består av tolv stycken vd:ar från olika delar av landet och deras uppdrag är att ta fram förslag på hur samhällets arbete med integration kan bli ännu bättre. Östersundshems vd Daniel Kindberg är en av de som sitter med i rådet. [...]

2017-03-21

Sommarjobba hos Östersundshem

Vill du jobba hos oss i sommar? Om du är 16-17 år och bor i någon av våra lägenheter, då kan du söka jobb hos oss i sommar. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar allt som kan behöva göras runt en fastighet, från målning, gräsklippning till att rensa ogräs. Vi har två olika perioder som du [...]

2017-01-04

Attefallshus i Lit, mer information

Här hittar du fakta om det pågående bygglovsärendet gällande Attefallshus i Lit:

Östersunds kommuns hemsida