Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2017-03-29

Stängt tisdag 4 april, kl. 12-15:30

Kundservice och Felanmälan håller stängt p.g.a. utbildning kl. 12-15:30 under tisdag 4 april, både via telefon och i receptionen. Frågor kan under tiden lämnas till info@ostersundshem.se och felanmälningar kan lämnas till fel@ostersundshem.se eller skickas in via Mina sidor.   Vid akut felanmälan (vattenavbrott etc) kontakta jouren på tel 063-13 71 00.

2017-03-28

Besiktning av lägenheter för systematisk hyresättning

Under våren kommer vi att besikta alla lägenheter i vårt bestånd. Det är en del i det pågående arbetet med en systematisk hyressättning, det vill säga en hyra utifrån bland annat lägenhetens standard och storlek. Arbetet görs tillsammans med Hyresgästföreningen och besiktningarna kommer att utföras mellan vecka 14 och 19. När turen kommit till ditt [...]

2017-03-23

Östersundshems vd utvald till nationellt integrationsråd

Bransch- och intresseorganisationen SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag har tillsatt ett nationellt, strategiskt integrationsråd. Rådet består av tolv stycken vd:ar från olika delar av landet och deras uppdrag är att ta fram förslag på hur samhällets arbete med integration kan bli ännu bättre. Östersundshems vd Daniel Kindberg är en av de som sitter med i rådet. [...]

2017-03-21

Sommarjobba hos Östersundshem

Vill du jobba hos oss i sommar? Om du är 16-17 år och bor i någon av våra lägenheter, då kan du söka jobb hos oss i sommar. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar allt som kan behöva göras runt en fastighet, från målning, gräsklippning till att rensa ogräs. Vi har två olika perioder som du [...]

2017-03-21

Släck ljuset för klimatet under Earth Hour

Den 25 mars 20.30-21.30 släcker Östersundshem ner huvudkontoret och utomhusbelysningen i våra områden. På lördag deltar vi i den årliga klimatmanifestationen Earth Hour, då släcker vi belysningen för en ljusare framtid. Stäng av lampor, tv och annan elektronisk utrustning hemma hos dig och var med du med! Tävla med Östersundshem Under veckan kommer det att [...]

2017-03-20

Lunchstängt vecka 12

Kundservice och Felanmälan håller lunchstängt kl. 12-13 under vecka 12, både via telefon och i receptionen. Frågor kan under tiden lämnas till info@ostersundshem.se och felanmälningar kan lämnas till fel@ostersundshem.se eller skickas in via Mina sidor.  

2017-03-14

Sök lägenhet på Tallåsen – premiär 17 mars

Från och med fredag 17/3 kommer det gå att söka lägenhet i det första hyreshuset på Tallåsen. Lägenheterna erbjuder hög standard och ligger i ett område med milsvid utsikt över både stad, fjäll och sjö. På Tallåsen bor du nära centrum, skolor, sjukhus och i närområdet finns flera arenor och Östersunds skidstadion. Inflyttning i det [...]

2017-03-13

Rabatt på musikskola – kursstart vecka 12

Nästa vecka börjar nya kurser på Jämtlands musikskola och med Klubb Ö betalar du som hyresgäst halva priset på gruppkurser och körsång. Jämtlands musikskola erbjuder undervisning för både vuxna och barn i olika instrument och sång. Kurser och priser Rock & Gospelkör, ord pris 1200 kr. Klubb Ö-pris: 600 kr. Grupplektioner för barn eller vuxna [...]

2017-03-02

Sportlov på hemmaplan med Klubb Ö

Prova på konståkning, häng i Vinterparken eller glid fram i spåren i Svartsjöarna. Här hittar du några Klubb Ö-tips inför sportlovet. Konståkning med IF Castor Vill du testa konståkning? Tisdag 7 mars 12.15-13.30 och onsdag 8 mars 12.15-13.15 erbjuder IF Castor prova på för våra hyresgäster. Ta med skridskor och hjälm och kom till B-hallen [...]

2017-03-01

Öppettider i vår

Kontoret öppnar kl. 10:00 varje måndag från vecka 10 till vecka 16, både via telefon och i receptionen. Frågor kan under tiden lämnas till info@ostersundshem.se och felanmälningar kan lämnas till fel@ostersundshem.se eller skickas in via Mina sidor.  

2016-12-06

Hyresgäster ser ÖFK till bättre priser

Som hyresgäst hos Östersundshem ser du ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan till rabatterade priser. Ta med dig ditt Klubb Ö-kort för rabatt på säsongskort och biljetter i ÖFK-shopen.

Nu är det klart med rabatter för hyresgäster på ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan nästa säsong. ÖFK har släppt sina säsongskort för 2017 och som hyresgäst har du 35 procent rabatt på ordinarie pris och om du vill gå på enskilda matcher är rabatten 70 kronor per biljett.

Biljetter och säsongskort måste köpas i förväg i ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A. Vid köp av biljetter eller säsongskort ska du ha med dig ditt Klubb Ö-kort samt legitimation. Ditt Klubb Ö-kort ger rabatt på max fyra säsongskort och på enkelbiljetter gäller erbjudandet på max fyra biljetter per match.