Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2017-08-18

Kundservice via telefon har lunchstängt vecka 34-35

Vecka 34 och 35 kommer kundservice via telefon att ha lunchstängt mellan kl 12-13. Receptionen håller dock öppet precis som vanligt.

2017-08-15

Rabatt på höstens aktiviteter med Klubb Ö

Konståkning, gymnastik, musiklektioner, träning och simning är några av sakerna som du som hyresgäst har rabatt på med Klubb Ö. Nu drar snart höstens aktiviteter igång. För barn som bor hos oss erbjuder vi rabatt på bland annat simskola, gymnastik, cirkus och konståkning. Funderar du på att skaffa gymkort har du gratis inskrivningsavgift och på [...]

2017-08-08

Bodagen på Jamtli 20 augusti

Söndag 20 augusti 11-17 är du välkommen till Bodagen på Jamtli. En fullspäckad dag för såväl stora som små. Gratis entré med Klubb Ö. Tillsammans med Jamtli bjuder Östersundshem in till en heldag med massor av roliga aktiviteter. Historielandet har öppet sista dagen för säsongen och det blir en dag utöver det vanliga med agility, [...]

2017-08-05

Halva priset på Rasmus på Luffen

I sommar kan du som hyresgäst se familjeföreställningen Rasmus på Luffen till rabatterat pris. Den 10 augusti är det premiär för Rasmus på Luffen på Jamtlis stora utomhusscen. Det blir ett riktigt familjeäventyr fyllt med sång och musik, och med Klubb Ö betalar du endast 125 kronor per vuxen och 75 kronor per barn till [...]

2017-08-04

Information om boende för nyantagna studenter

Har du blivit antagen till Mittuniversitet eller Yrkeshögskola i Östersund till höstterminen 2017? Söker du studentbostad? Till och med den 10 augusti i år gäller bostadsgarantin för nyantagna studenter vid Mittuniversitet samt Yrkeshögskolan i Östersund. För studentbostäder hos Östersundshem gäller principen först till kvarn. Just nu ligger inga bostäder ute på Studenttorget som är vår [...]

2017-07-19

Östersundshem familjedag 23 juli

Tävla om exklusiva backstage pass till Storsjöyran, testa cirkus och åk karusell med rabatt. Den 23 juli är det dags för Östersundshems familjedag på stråket. Söndag 23 juli 11-17 bjuder vi in till dag med skoj och erbjudanden för hela familjen. Vinn exklusiva yranbiljetter I vår monter på stråket kan du tävla om Backstage pass [...]

2017-07-17

Vernissage för utställning DEBUT– Jamtli Exercishall 20 juli

Torsdag den 20 juni klockan 13.00 är det vernissage för utställning DEBUT på Jamtli Exercishall på Stadsdel Norr. DEBUT är en interaktiv utställning för ung som gammal. Välkommen förbi på kaffe och kaka och för att ta del av utställningen. Inträdet är kostnadsfritt och samarbetspartners är Jamtli, Östersundshem, Östersunds bibliotek och Regional Biblioteksverksamhet J/H. Avsändare [...]

2017-07-14

Prisvärt vandrarhem i Östersund

Camp Björnvaktaren är ett lägenhetsboende som ligger i närheten av Skidstadion i Östersund och drivs av Östersundshem. Här hittar du 20 stycken nyrenoverade lägenheter med fyra ordinarie bäddar, samt möjlighet till extrasäng. Lägenheterna är fullt utrustade för självhushåll och du har tillgång till en gemensam tvättstuga. Här bor du nära naturen och förstklassiga motionsspår, samtidigt [...]

2017-07-07

Lösenord och inloggningsproblem, frågor och svar

Med anledning av dataintrånget som lett till att personuppgifter från 2009 och 2010 läckt ut (läs mer här), hör många kunder av sig till oss med frågor kring varför de inte kan logga in eller återställa sitt lösenord. Här följer svar på dessa frågor: Varför kan jag inte logga in? Om det inte går att [...]

2017-07-04

Uppdaterat: Stulet kundregister hos Östersundshem

Det har framkommit uppgifter om att ett gammalt kundregister från Östersundsbostäder har funnits tillgängligt på nätet sedan i maj. De uppgifter som innefattas av dataintrånget är vårt kundregister från 2010, då bolaget hade det tidigare kundsystemet placerat hos ett externt webbhotell. Idag hanteras kunduppgifter endast internt på Östersundshem, och alla lösenord hanteras i krypterad form. [...]

2016-12-12

Hädanefter får du din faktura utskickad varje månad

Östersundshem har aviserat ut hyrorna endast för januari 2017, inte för ett helt kvartal som vanligt. Du kommer fortsättningsvis att få din hyresavi varje månad. Detta beror på att vi numera debiterar bland annat de nyproducerade bostäderna individuellt för vatten och el, och därför kan dessa endast kan få en faktura i taget. Därmed måste vi ändra i hela vårt system så att vi har samma rutiner för alla. (Om det blir aktuellt med individuell debitering av vatten och el även i fler områden kommer vi alltid att informera i god tid om detta.)