Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2017-01-17

Gratis skid- och valladag för hyresgäster

Lördag 28 januari har du möjligheten att hitta det rätta glidet med Klubb Ö, vi bjuder då in våra hyresgäster till en kostnadsfri skid- och valladag i vårt område på Remonthagen. Spikbodarnas IK finns på plats mellan klockan 12.00 och 15.00, de kommer att demonstrera hur du vallar dina skidor med fäst- och glidvalla på [...]

2017-01-17

Angående den aktuella debatten – Daniel Kindbergs äganden och åtaganden

Med anledning av den aktuella debatten om Östersundshems VD Daniel Kindbergs ägande och åtagande lägger vi ut följande information för alla att ta del av. Under tisdagen har Östersundshem VD skickat en debattartikel till media som går att läsa här nedan. I samband med det publicerar vi Daniel Kindbergs anställningsavtal där man i §3 kan [...]

2017-01-16

Östersundshems VD fortsätter att minska sina externa uppdrag

Vid sidan om sin tjänst som VD på Östersundshem så har Daniel ett fåtal externa uppdrag som har godkänts av Östersundshems styrelse. Ett av dessa uppdrag är som ledamot i Reaxcer. Daniel Kindberg väljer nu att avstå omval till Reaxcers styrelse och avslutar därmed uppdraget inom en snar framtid. Med anledning av det har ett [...]

2017-01-16

Information om Attefallshusen och Konkurrensverket

Med anledning av de 100 Attefallshus som direktupphandlats, efter beslut av en enig styrelse i Östersundshem, har Konkurrensverket (KKV) beslutat att undersöka möjligheten att ansöka om upphandlingsskadeavgift hos Förvaltningsdomstolen. Handläggningsläget hos KKV ger Östersundshem tillfälle att senast den 20 januari 2017 lämna in ett skriftligt yttrande över detta utkast. Det innebär att KKV endast går [...]

2017-01-04

Attefallshus i Lit, mer information

Här hittar du fakta om det pågående bygglovsärendet gällande Attefallshus i Lit: Östersunds kommuns hemsida

2016-12-22

Östersundshem höjer hyran med 0,7 procent

​Efter förhandlingar mellan Östersundshem och Hyresgästföreningen Region Norrland står det nu klart att hyreshöjningen för 2017 blir 0,7 procent. Östersundshem yrkade på en höjning med 2,09 procent, till följd av ökade kostnader för såväl taxebundna avgifter som för entreprenörer. Utöver detta finns också ett eftersatt underhållsbehov i fastighetsbeståndet. Dock får vi konstatera att den överenskomna [...]

2016-12-12

Hädanefter får du din faktura utskickad varje månad

Östersundshem har aviserat ut hyrorna endast för januari 2017, inte för ett helt kvartal som vanligt. Du kommer fortsättningsvis att få din hyresavi varje månad. Detta beror på att vi numera debiterar bland annat de nyproducerade bostäderna individuellt för vatten och el, och därför kan dessa endast kan få en faktura i taget. Därmed måste [...]

2016-12-06

Hyresgäster ser ÖFK till bättre priser

Som hyresgäst hos Östersundshem ser du ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan till rabatterade priser. Ta med dig ditt Klubb Ö-kort för rabatt på säsongskort och biljetter i ÖFK-shopen. Nu är det klart med rabatter för hyresgäster på ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan nästa säsong. ÖFK har släppt sina säsongskort för 2017 och som hyresgäst har du 35 [...]

2016-12-01

Nytt bevakningsbolag för upplåsning och störningsjour

Vi har bytt bevakningsbolag till PD-bevakning och från och med nu kommer de att ha hand om upplåsning och störningsjour för hyresgäster. Om du låst dig ute och behöver hjälp med att låsa upp din bostad ska du ringa PD-bevakning på 063-12 85 65, de svarar dygnet runt. Vid upplåsning ska du kunna visa legitimation [...]

2016-11-17

Nu inleds hyresförhandlingar för 2017

Östersundshem kan under 2016 konstatera att kostnaderna för såväl renhållning som vatten ökat markant. Dessutom finns brister i underhåll av många fastigheter. Därför lägger vi ett något högre bud i hyresgästförhandlingarna inför 2017, jämfört med i fjol. – Vi planerar att spendera minst 30 miljoner på underhåll nästa år – det rör åtgärder som länge [...]

2016-12-30

Gott nytt år med nya Klubb Ö-erbjudanden

Nytt år är lika med nya rabatter med Klubb Ö-kortet. Simklubben Ägir och Spikbodarnas Skidklubb är två av våra nya sponsorsamarbeten som betyder ännu fler fina erbjudande för alla hyresgäster.

Genom ditt Klubb Ö-kort får du 15 procent rabatt på SK Ägirs simskolor för barn mellan fem och tio år. Erbjudandet gäller för simskoleundervisning inom nivåerna Baddaren, Sköldpaddan, Silverpingvinen, Pingvinen, Fisken och Hajen.

Under sommaren anordnar SK Ägir ”simkollon” och då har du som hyresgäst 20 procent rabatt på ordinarie deltagaravgift. Vid de tillfällen när simklubben erbjuder simundervisning för vuxna har hyresgäster även 15 procent rabatt på nybörjarkurserna för vuxna. Läs mer om de olika simskolorna på SK Ägirs hemsida.

För att ta del av rabatten anmäl dig via mejladressen simskola@skagir.se. Ange Klubb Ö i din anmälan.

Gratis skid- och valladag
Tillsammans med Spikbodarnas SK kommer vi den 28 januari ha en skid- och valladag. Vi kommer att hålla till vid vårt nya bostadsområde på Remonthagen. Kom själv eller ta med dig hela familjen för ett perfekt tillfälle att lära dig att valla rätt och förbättra din skidteknik. Dagen är kostnadsfri och det kommer att bjudas på fika. Håll utkik på vår hemsida för mer information.

Om några veckor kommer ett nytt Klubb Ö-kort i brevlådan tillsammans med vår hyresgästtidning Hemma. Det nuvarande orangea kortet gäller fram till dess att du fått ditt nya Klubb Ö-kort för 2017.

Här kan du läsa mer om Klubb Ö.