Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2017-01-17

Gratis skid- och valladag för hyresgäster

Lördag 28 januari har du möjligheten att hitta det rätta glidet med Klubb Ö, vi bjuder då in våra hyresgäster till en kostnadsfri skid- och valladag i vårt område på Remonthagen. Spikbodarnas IK finns på plats mellan klockan 12.00 och 15.00, de kommer att demonstrera hur du vallar dina skidor med fäst- och glidvalla på [...]

2017-01-17

Angående den aktuella debatten – Daniel Kindbergs äganden och åtaganden

Med anledning av den aktuella debatten om Östersundshems VD Daniel Kindbergs ägande och åtagande lägger vi ut följande information för alla att ta del av. Under tisdagen har Östersundshem VD skickat en debattartikel till media som går att läsa här nedan. I samband med det publicerar vi Daniel Kindbergs anställningsavtal där man i §3 kan [...]

2017-01-16

Östersundshems VD fortsätter att minska sina externa uppdrag

Vid sidan om sin tjänst som VD på Östersundshem så har Daniel ett fåtal externa uppdrag som har godkänts av Östersundshems styrelse. Ett av dessa uppdrag är som ledamot i Reaxcer. Daniel Kindberg väljer nu att avstå omval till Reaxcers styrelse och avslutar därmed uppdraget inom en snar framtid. Med anledning av det har ett [...]

2017-01-16

Information om Attefallshusen och Konkurrensverket

Med anledning av de 100 Attefallshus som direktupphandlats, efter beslut av en enig styrelse i Östersundshem, har Konkurrensverket (KKV) beslutat att undersöka möjligheten att ansöka om upphandlingsskadeavgift hos Förvaltningsdomstolen. Handläggningsläget hos KKV ger Östersundshem tillfälle att senast den 20 januari 2017 lämna in ett skriftligt yttrande över detta utkast. Det innebär att KKV endast går [...]

2017-01-04

Attefallshus i Lit, mer information

Här hittar du fakta om det pågående bygglovsärendet gällande Attefallshus i Lit: Östersunds kommuns hemsida

2016-12-30

Gott nytt år med nya Klubb Ö-erbjudanden

Nytt år är lika med nya rabatter med Klubb Ö-kortet. Simklubben Ägir och Spikbodarnas Skidklubb är två av våra nya sponsorsamarbeten som betyder ännu fler fina erbjudande för alla hyresgäster. Genom ditt Klubb Ö-kort får du 15 procent rabatt på SK Ägirs simskolor för barn mellan fem och tio år. Erbjudandet gäller för simskoleundervisning inom [...]

2016-12-22

Östersundshem höjer hyran med 0,7 procent

​Efter förhandlingar mellan Östersundshem och Hyresgästföreningen Region Norrland står det nu klart att hyreshöjningen för 2017 blir 0,7 procent. Östersundshem yrkade på en höjning med 2,09 procent, till följd av ökade kostnader för såväl taxebundna avgifter som för entreprenörer. Utöver detta finns också ett eftersatt underhållsbehov i fastighetsbeståndet. Dock får vi konstatera att den överenskomna [...]

2016-12-12

Hädanefter får du din faktura utskickad varje månad

Östersundshem har aviserat ut hyrorna endast för januari 2017, inte för ett helt kvartal som vanligt. Du kommer fortsättningsvis att få din hyresavi varje månad. Detta beror på att vi numera debiterar bland annat de nyproducerade bostäderna individuellt för vatten och el, och därför kan dessa endast kan få en faktura i taget. Därmed måste [...]

2016-12-06

Hyresgäster ser ÖFK till bättre priser

Som hyresgäst hos Östersundshem ser du ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan till rabatterade priser. Ta med dig ditt Klubb Ö-kort för rabatt på säsongskort och biljetter i ÖFK-shopen. Nu är det klart med rabatter för hyresgäster på ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan nästa säsong. ÖFK har släppt sina säsongskort för 2017 och som hyresgäst har du 35 [...]

2016-12-01

Nytt bevakningsbolag för upplåsning och störningsjour

Vi har bytt bevakningsbolag till PD-bevakning och från och med nu kommer de att ha hand om upplåsning och störningsjour för hyresgäster. Om du låst dig ute och behöver hjälp med att låsa upp din bostad ska du ringa PD-bevakning på 063-12 85 65, de svarar dygnet runt. Vid upplåsning ska du kunna visa legitimation [...]

2016-11-10

Nu byter Camp Södergren namn till Camp Björnvaktaren

Nu har vårt område med bostäder ovanför Skidstadion officiellt bytt namn till Camp Björnvaktaren. I området som tidigare gick under namnet Camp Södergren finns 18 lägenheter och den så kallade ÖSK-stugan som bland annat innehåller konferenslokaler.

Det kommer inte bara vara namnet som är nytt, under nästa år kommer ÖSK-stugan och lägenheterna även att genomgå en renovering.