Nyheter

Visa senaste nyheterna

Senaste nyheterna

2020-02-19

Problem med värmen på Snorres väg

Just nu får vi in en del felanmälningar om problem med värmen från hyresgäster på Snorres väg i Valla. Vi är medvetna om problemet och arbete pågår med att lösa det. Om du bor i området och upplever att det är kallt i din bostad behöver du därför inte göra en egen felanmälan utan vi [...]

2020-02-13

Ändrad nyckelutlämning för entreprenörer

(Denna information är riktad till våra entreprenörer, den berör inte dig som är eller ska bli hyresgäst!) Från och med måndagen den 24 februari ansvarar Gärdin & Persson (GP) för Östersundshems nyckelutlämning avseende fastighetsnycklar och huvudnycklar. Detta innebär att du som entreprenör åker upp till GP när du ska kvittera ut en nyckel, istället för [...]

2020-01-31

Nya öppettider för Kundservice och Bobutiken

Från 10 februari har vi nya öppettider för kundservice via telefon och i vår bobutik på Rådhusgatan 29. Bobutiken Vardagar 10.00 – 15.00 Telefon Vardagar 10.00 – 15.00 Lunchstängt 12.00-13.00 Extraöppet vid inflyttning, första vardagen varje månad: 08.00 – 17.00. Chatt och forum för frågor och svar Snart kommer vi att erbjuda kundservice via chatt [...]

2020-01-31

Hyreshöjning 2020

Nu är hyreshöjningen klar för 2020. Höjningen träder i kraft 1 mars och du ser den på fakturan för mars månad. Efter ett antal sammanträden, hållna i god ton, har Östersundshem och Hyresgästföreningen kommit överens om en hyreshöjning om i genomsnitt 1,75 procent, med vissa lokala variationer. - Höjningen är en god början, och samtalsklimatet [...]

2020-01-30

Kenneth Karlsson är med i Sveriges Allmännyttas nya vd-råd

Östersundshems vd Kenneth Karlsson är en av de 14 vd:ar som är utvalda att vara med i Sveriges Allmännyttas nya vd-råd. Rådet är ett rådgivande organ till Sveriges Allmännyttas vd Anders Nordstrand och utgör även Sveriges Allmännyttas stora delegation i Hyresmarknadskommittén. Vd-rådet har 14 platser där varje region representeras av en företrädare för ett större [...]

2020-01-29

Kundservice via telefon stänger 15.00

Torsdag 30 januari stänger Kundservice via telefon klockan 15.00 på grund av utbildning. Bobutiken på Rådhusgatan 29 har som vanligt öppet till 16.30. När vi har stängt kan frågor under tiden lämnas till info@ostersundshem.se och felanmälningar kan skickas in via Mina sidor. Vid akut felanmälan (vattenavbrott etc) kontakta jouren på tel 063-13 71 00.

2020-01-27

Nytt Klubb Ö-kort i brevlådan

Nu i början av februari kommer Klubb Ö-kortet för 2020 i brevlådan. I år har vi utökat vår erbjudande på Jamtli. Gratis året runt Jamtli Nytt för i år är att du som hyresgäst även har gratis entré under sommaren på Historieland, det innebär att du har gratis entré under hela året (med undantag för [...]

2020-01-08

Slakteritomten kan säljas till kommunen

Under hösten 2019 har det förts diskussioner mellan Östersunds kommun och Östersundshem AB om att kommunen föreslås köpa Styckmästaren 2, i dagligt tal kallat ”Slakteritomten” belägen intill skidstadion. En tomt som i dagsläget ägs av Östersundshem. -  Vi tror mycket på detta projekt som visat på en stor potential för bostäder i ett attraktivt läge [...]

2019-12-19

Har du inte fått din e-faktura?

Vi har haft problem med att leverera e-faktura till Swedbankkunder denna månad. E-fakturorna kommer att skickas igen till berörda kunder. Men om du inte fått din e-faktura hittar du dina inbetalningsuppgifter under ”Mina betalningar” på ”Mina sidor”. Med hjälp av dem kan du göra en manuell betalning för denna månad. Du kan även kontakta Kundservice [...]

2019-12-11

Öppettider jul och nyår

Under jul och nyår har vi ändrade öppettider. 23 december samt alla röda dagar har vår Kundservice och Bobutik stängt. Öppettider Jul och Nyår 23 december: Stängt Julafton, Juldagen, Annandagen: Stängt 27 december: Bobutik 10.00-15.00 – Kundservice 09.00-15.00 30 december: Bobutik 10.00-15.00 – Kundservice 08.00-15.00 Nyårsafton, Nyårsdagen: Stängt 2 januari: Bobutik 08.00-17.00 – Kundservice 08.00-16.30 [...]

2013-04-26

Nu är bygget av ett nytt landmärke igång

PRESSMEDDELANDE: Nu är bygget av Östersunds nya landmärke, det 16 våningar höga huset på kvarteret Valhall, i full gång. I dag vid lunchtid avtäckte Östersundshem och Skanska en modell av huset, vilket fick symbolisera det officiella startskottet.
– Jag känner en enorm stolthet, säger Bengt Rådman, vd på Östersundshem.

Under ceremonin på byggplatsen deltog såväl representanter från Östersundshem som entreprenören Skanska. En hel del kommunpolitiker hade också sökt sig till platsen, där Östersundshems styrelseordförande Tord Andnor höll tal, liksom Skanskas regionchef Marcus Andersson. Båda hade svårt att dölja sin stolthet, inte minst för att hyreshuset byggs för att bli så energieffektivt som möjligt.

Läs hela pressmeddelandet här.